-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
LÜTFEN YORUM YAPIN
ticaret yapacağız
tanıyan bilen varmıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Daha önce çalıştım kendileriyle uzun bir süre. Mesut bey'in kişiliği iyi olmasına rağmen sunucular konusunda biraz sıkıntıları var. 2012 yılında 1 sene, 2016'da 5 ay kullandım. Kesintiler malesef çok fazla oluyor. Yeri geldi 3-4 gün sitelerimin kapalı olduğunu gördüm. Kendilerini kötülemek istemem ancak işlerine özen göstermiyorlar. Bu yorumumdan art niyet değil, kendilerini geliştirmek adına adım atmaları gerektiğini anlamalarını dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Bu arada forumdaki arkadaşlar firmamız hakkında bütün düşüncelerini söyleyebilirler yurt dışı konusunda kendimizi geliştiremedik yalnız yurtiçi hizmet alıp sorun yaşayan varsa ben eski müşterilerimize %50 indirimli hizmet vermeye hazırım. Tabi şuan yurt içi müşterilerimiz memnun sesleri solukları çıkmıyor maşallah, ben öncekilere indirimli hizmet sunacağım madem bizden hizmet alıp sıkıntı yaşamışlar telafi edelim.
Ek olarak youtube kanalımda eski hizmetlerimiz ve yeni hizmetlerimizle alakalı açıklama yapacağım izlemeyi unutmayın.
Mesut HAYLAR
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Arkadaş güvenilirdir 500 liralık bi alışveriş oldu çok zor anlaşarak bu ticareti yapsak ta arkadaş delikanlı çıktı
hayırlı işler olsun mesut haylar