Şu zamana kadar kaç film izlediniz? Peki kaç dizi? İlk Game Of Thrones dizisini ilk izlediğiniz de ne hissettiniz? Eğer obsesif değilseniz bunu hatırlamak oldukça güç.

Ailenizle izlediğiniz o dizileri hatırlayanlar var mı? O küçük televizyonu izleyen büyük insanların arasında geçen muhabbetleri hatırlar mısınız? Hatırlayınca yüzümüzde garip bir tebessüm oluşur. :)



Okuduğunuz kitaptan oldukça etkilendiniz mi hiç? Ölü Ozanlar Derneği kitabını okurken oradaki 2 adama çok sinirlenmiştim. Ama onların kim olduğunu hatırlamıyorum. :(

Bir kafe de otururken birden sizi derinden etkileyen bir müzik duyarsınız. Ah! O müzik sizi tam kalpten vurur. Hiç konuşmadan, hiç tepki vermeden, hiç kımıldamadan bu eşsiz müziği sizi büyülemesine izin verirsiniz. Kimine eski sevgilisini hatırlatır, kimine annesini veya babasını, geçmişteki pişmanlığımız veya gelecek umutlarımızı. Size hiç oluyor mu bilmiyorum ama öyle bir müzik duyarım ki kalbimin atış seslerini duyarım. Bu oldukça büyüleyici bir deneyim. Eğer sizde olmuyorsa inşallah bir gün olur. Bunu tatmalısınız. :)

Şu 3 saniyelik videoyu ilk kez izleyince ne hissettin ya da ne kadar güldün? :D


Bunca güzel şeyi hatırlayamamak ne kadar acı değil mi?

Bu sorunu çözecek bir şeyi göremeyince "madem kimse yapmıyor, o zaman ben yaparım" dedim. Ve Miyav'ı yaptım. :)



Miyav, izlediğiniz filmler, diziler ve videoları veya okuduğunuz kitaplar, dinlediğiniz müzikler hakkında hislerinizi paylaşabileceğiniz bir websitedir.

Hepinizi www.miyavapp.com sitesine beklerim. :)

Bir kaç Miyav;