-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siz eviniz olsa ve kiraya vermek isteseniz, iyi gelirli (hit), eğitimli, güvenilir (kaliteli içerik) ve iyi (doğru adsense kullanımı) birine mi vermek istersiniz yoksa tam tersi birine mi?
Ben kendimi katarak söylüyorum, sahip olduğumuz adsense hesaplarını amaç dışı kullanıyoruz, hesabı satmak gibi..
Adsense'nin politikası dışına çıkıp tüm hinliği yapıyoruz, sonra da haliyle adsense alamıyoruz. Google çalışanları robot değil takip ediyorlar her şeyi ve farkındalar dönen oyunların.
Ben de çoğu sitem için adsense alamadım ama bu herkesin suçu.
ABD'de 2 gün içinde onay verilir elbette, Türkiye'de de önceden veriliyordu, ama önceden..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hile hurda işleri çoğunlukta bizde olduğu sürece her zaman bu tarz red
işlemleri ile karşılaşmamız mümkündür.
Sonuç itibarı ile ticari düşünen bir organizasyon dışlama falan yapmaz.
Biraz empati yapmalıyız diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
aynen garezi var, google kullanmayalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ya vallahi beni konuşturacaksınız nedir bu sizlerde google adsense aşkı? Hem milleti soyuyorlar gereksiz yere kara listeye alıp banlıyorlar bide üstüne üstelik az para veriyorlar. Gidin AdCash yada diğer reklam sitelerini kullanın. Şuan AdCash'da sadece banner kullanarak Adsense'den daha iyi kazanç elde ediyorum. Google'nin hiçbirşeyi düzgün değil ki zaten defalarca emeğimle iş yapmama rağmen benden konu makale çalan siteleri hep üst sıralara çıkarmıştı. Durduk yere adsense'den banlayıp itiraz edincede açması olaylarınıda saymıyorum. O yüzden AdSense düşman başına, neyse makale çalan siteleri Dmca ile şikayet ediyoruz tabii ama iş artık uğraşılamayacak boyutlara geldi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aylık ödeme yapıyor ama oranlar çok yüksek mesela sana şöyle diyeyim adblock engeli scriptide koyarsan sitene eğer siten 20k alexa çekiyorsa aylık 2bin tl kazanırsın.