wmaraci reklam

Mobil Programlama Ve Web Programlama

13 Mesajlar 4.081 Okunma
Toplam 13 mesaj ve 4.081 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

IbrahimCY IbrahimCY Ibo Originals Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Xamarin konusunda bir çok kişiyle konuştum altyapının kötü olduğunu belirttiler. Asp.net ile hiç uğraşmadım. Sizin görüşlerinizi değerlendirip ona göre hareket etmek istiyorum. Bir çok uzman videoları dinledim php yerine daha iyi şeyler öğrenilebiliyormuş. Çoğunlukla bana Cordova önerdiler. Sizin görüşlerinizi de dikkate alacağım fakat c#beni ne zamana kadar götürür bilemiyorum.

Founder & CEO of Pikide Limited.
wmaraci reklam
reklam

SizofrenikDev SizofrenikDev WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 8 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

SoftwareDeveloper adlı üyeden alıntı

Ayrıca sadece dil bilerek işe giremezsin, bunun yanında öğrenmen gereken tonla teknoloji, paradigma, pattern var...

Sektörün en büyük problemi işte :) Güzel açıklama.

SoftwareDeveloper SoftwareDeveloper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 4 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

IbrahimCY adlı üyeden alıntı

Xamarin konusunda bir çok kişiyle konuştum altyapının kötü olduğunu belirttiler. Asp.net ile hiç uğraşmadım. Sizin görüşlerinizi değerlendirip ona göre hareket etmek istiyorum. Bir çok uzman videoları dinledim php yerine daha iyi şeyler öğrenilebiliyormuş. Çoğunlukla bana Cordova önerdiler. Sizin görüşlerinizi de dikkate alacağım fakat c#beni ne zamana kadar götürür bilemiyorum.

C# Türkiye piyasasına hakim dillerden birisi. Yahu bir açıp linkedinde falan iş ilanlarına baktınız mı hiç ? Yanlış anlamayın, bilemeyebilirsiniz ama bilmeden "xxx beni ne kadar götürür" gibi yorumlar yapılması çok yanlış. C# fanatiği birisi değilim, farklı teknolojiler üzerine yoğunlaşan birisiyim fakat piyasayı bilmeden konuşmanız yanlış. Cordova cordova diye öneren arkadaşlar performans ve sektör seçeneklerini göz önüne alıyor mu ? Tekrar açıp bir bakın iş ilanlarında kaç yer var cordova isteyen ?

ŞizofrenikDev adlı üyeden alıntı

Sektörün en büyük problemi işte :) Güzel açıklama.

Teşekkürler.. Maalesef çok büyük sorun var sektörde, atılan yorumları gördükçe zaten seviye belli oluyor.
IbrahimCY

kişi bu mesajı beğendi.

php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al