-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
kozmoreklam adlı üyeden alıntı
Hiç bir işe yaramaz diyen mi var arkadaşım? Burada
R3C hocamla karşılıklı fikir alışverişi yapıp beyin fırtınası oluşturuyoruz. + Burada herkes seviyeli şekilde saygı çerçevesinde konuşabilir "Saçma sapan konuşmasın! şeklinde emir vari söz söylemek kimsenin haddine değildir.
Google'a gelince XYZ almalarının nedeni XYZ bir halt olduğu için değil Alphabet projeleri için alfabenin ilk ve son üç harfi olsun diye abc.xyz şeklinde aldılar ve one page olarak tutuyorlar. Google bunu Türkçe yapmak isteseydi ve vyz diye domain olsaydı alfabenin son harfi olan .vyz ile abc.vyz yaparlardı.
İşe yaranmaz denmiyor, insanların algılarında oluşan durumdan ve yatırım açısından olumlu/olumsuz fikirlerden bahsediliyor.
Ben kişisel fikrimi genel olarak yorumluyorum ne diye üstüne alınıyorsun güzel arkadaşım ?
Ben isim mi verdim saçmalamasın derken ? Sen daha benim fikrime saygı duyamıyorsun kalkıp saygı bekliyorsun bu ne muamma :) Tartışma ortamı oluşsun diye yazmıyorum kişisel fikrim bu sadece..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben şahsen .com .net bosta değilse .io .co veya domaınıme yakışacak bir isim tercih ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Merhaba arkdaşlar ben 3 sitemde xyz kullanıyorum çatır çatır index alıyorum.Com olan sitemde 294 konu var 125 index almış.Xyz olan sitemde 421 konu var 380 index almış.Bana göre çok değerli domain uzantısı yoncu bilişimde 4tl idi en son xyz 1 tane alın deneyin şaşıracaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam aslında olay çok basit bence.
.xyz çok ucuz ve genelde bütçesi olmayan projeler ile dandik işler çok fazla yapıldığı için tabiri caizse .xyz kötü veya bedava dağıtılan domain uzantısı görünümü var. Bende .xyz domainler var isimtescil bedava verdi duruyor öyle elimde.
Google'da "site:.xyz" araması yapın çıkan sitelerin kalitesine bakın, birde "site:.tv" araması yapın çıkan sitelerin kalitesine bakın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Domain bütçesi 2 tl yerine 150 tl olan sitenin tasarım vs. bütçeleri de yüksek oluyor.
.club domainler de çok ucuz, androidoyun.club diye başarılı bir site olmasa bildiğim almazdım (gerçi o site her domainle başarılı olur yaptığı işlerle), sizde .xyz başarılı bir haber sitesi yapın mesela domainin kaderini değiştirebilirsiniz.
.club domainlerin bir diğer özelliği 100.000 Dolar üstü pek çok satışı oldu, buda bu domainleri parlayan yıldız gibi gösteriyor global piyasada kanımca ve tuttuğuna inanıyorum ülkemizde yeteri kadar olmasada.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hiç bir domain uzantısı boş değildir hepsinin özelliği aynıdır. Lakin şu vardır ki kullanıcı açısından alışmışlık olan .com, .net , org dışında siteler güvenilirlik uyandırmıyor. Bu sebepten dolayı proje sahipleri bu tür domainleri tercih etmiyor bunun tek sebebi de ziyaretçi nedeniyle olsa gerek. Benim .club , .xyz ve bir çok uzantıda projelerim var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Alıyoruzda bizden alan yok :D
OyunTavsiyesi.com
GunlukYasam.com/net
Nedir.ONE - Tatil.one - oyun.one - Acaba.one
Fasulye.org
Kofte.org
OrganikBitki.com
Ebeveyn.org
Sivaskangal.org
Muhammed.biz
ikiHaber.com
Youtuber.biz
YoutubeKanali.com
izle.cc
Fistik.org
Boruto.xyz
Trabzon.xyz
Kadin.xyz
Ayrac.net
Kiyamet.net
AndroidOyun.xyz
AndroidOyunlar.xyz
Seyahat.xyz
Ambulans.info
Tiklaindir.net
iyi5.net
UrfaSohbet.net(Neden aldım bilemiyorum.)
ZirtPirt.net
SifaliBitki.org
SonTeknoloji.net
Youtubeizlenim.net
MobileLegends.Org
FilmOzet.com
Yeterbe.net
MobilOyunlar.org
724Filmizle.com
AndroidOyunlar.org
Eyvah.org
Konus.org
GunlukHaber.net
Hizliindir.xyz
ResimYukle.Club
Muhabbet.club
Resim.xyz
OyunArsivi.net
Tekirdag.xyz
AndroidUygulamalar.com
Apklar.com
HileliApklar.com
Sohbet.click
Kameralisohbet.xyz
DATA
( Tugra )
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
ben bu aralar .cafe uzantısına taktım :) jenerik global isimleri alıyorum bakalım ya tutarsa :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ben top uzantılı domain ile 4k hit yapmişim onla oluyorsa xyz ve diğerleri ilede olur bana göre de tamamen saçma
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]