-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Avrupa lokasyon sanal sunucu, paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Kurulumuna yardımcı olabiliriz, cloudflare ile sorunsuz kullanabilirsiniz.
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hostgator işin kralıdır. Ama ucuz ve kaliteli yabancı host diye birşey yok. Ayrıca guzelhosting on numara bir firmadır. Yabancı lokasyonlarıda var lakin, DMCA yada herhangi bir avukattan ihtar gelirse şutu çeker güzel host. Yani Hostgator kullan keyfine bak.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
hırsızlığın adı "maddi manevi emek verdim" demek olmuş :) Ha maymuncukla bir eve hırsızlık yapmışsın ha elalemin filmini ücretsiz yayınlamışsın aynı şey. Az bile olmuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
bu olaylar yüzünden adıma dava açildi dostum sana önerim ve film sitelerine önerim şudur ki sitelerinizi kesinlikle yabancı firmalara taşiyin veya kapatin başiniz çok agriyacak ben sadece film yakinda geliyor ibaresi kullandıgım halde bana kamu davasi açildi savcıyla görüştügümde fragmani bile yayınlamak yasak dedi 3 gün içinde kaldırırım diye bir şey yok bak sadece filmin ismini paylastım .... ... film yakında sitemizde yazdım diye adıma kamu davasi açildi film sitesi hiti günlük 20 25k idi diyeceksınızkı bilgilerinizi nerden aldilar whois gizli olmasian rağmen domain firmasina savcılık kararı ile almişlar domain firmasi vermek zorunda ve bunun cezasi 30 40 bın tl civarinda bilginiz olsun dostum siteyi tekrar açma büyük ihtimal senin bilgilerini domain firmasi veya hosting firmasindan zaten almişlardir siteyi tekrar açarsan filmi hemen siteden sil urlsine kadar başin çok agrir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
emek harcamak mı :) :) :) :) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Film sitesini açarken bunları bilmeniz gerekirdi. Site kapanabilir dava açılabilir. İçeri girebilirsiniz yada para cezası alabilirsiniz.
Bu kadar olası durum varken birde siteyi Türkiye de barındırmanız pek akıllıca olmamış.
Hosting le olmaz bu iş vps yada vds kiralayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-