lostyazilim
tr.link

Elektronik sigara işine giren Türk insanı

15 Mesajlar 2.744 Okunma
lstbozum
tr.link

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
Son 3 ay içerisinde çalıştığım şirketteki 100 insandan 80'i elektronik sigara kullanmaya başladı. Kısacası karamel, muz, kivi gibi meyvelerden nefret ettirdiler beni. İçmeye başladıklarında ortalık savaş alanına dönüyor. Göz gözü görmüyor dumandan :)

wmaraci
reklam

dost1313 dost1313 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 6 / 74
  • Ticaret 4, (%100)
Sigaranın yerini tutmaz insanın ciğerleri zehirli duman dolmali yoksa kesmiyor

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
1 Yılı aşkın süredir elektronik sigara kullanıyorum. Düşük maliyet, düşük zarar ve etrafımdaki insanları daha az etkilemesi gibi bir sürü faktör var.

Her sigara içen, sigara içmekten zevk alan fakat sağlık, maddi kayıp, diş rengi ve koku dezavantajlarından kurtulmak isteyen vatandaşa tavsiyemdir.
Endlore MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

Endlore Endlore Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 28 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
Bende kullanmaya başlayalı uzun zaman oluyor. Kendi likitlerimi kendim yapıyorum ve içine koyduğumu biliyorum. Vitrininde iki tane ürün olan tütüncüden alınan 20 liralık likit ve internette satılan evyaplar güven vermiyor bana. Kendi evyapımı yapıp mis gibi tüketiyorum. Aroma miktarını damağıma göre ekliyorum. Ciddi anlamda fazla zevk alıyorum. Tabi bazı gerçekleri pek anlatmıyorlar.

Likiti yukarıda bahsettiğim gibi gidip kıçı-kırık bir tütüncüden 15-20TL verip 30ml. alırsanız eğer ağzınızda emzik gibi dolaştırmıyorsanız 1 ay bile götürebilir sizi. Fakat benim gibi damağınızın tadına düşkün kişilerseniz normal sigaradan daha fazla masraf edebilirsiniz. Özellikle aroma seçimlerinde kararsız kaldığınız veya farklı tarifler denemek için 2-3 düzine aroma siparişi verebilirsiniz.

Ne yazık ki ben öyle çok tüketmem gider bi muzlu bi çilekli alırım beni 1 ay götürür 40TL ile kurtarırım diye birşey mümkün olmuyor çünkü hobiye dönüyor artık. Özellikle ailenizde sizin haricinizde kullanan varsa daha çok masraf yapmanız mümkün.

Ben sigara içmeden elektronik sigaraya başlayan birisiyim ve nikotinsiz kullanıyorum. Eğer sigara içmiyorsanız başlamanızı önermem ama kaldı ki başladınız kesinlikle nikotinsiz likitleri tercih etmelisiniz.

Bol buharlar :)

wmaraci
wmaraci

webteoneno webteoneno WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 141 / 225
  • Ticaret 3, (%100)
instagramda baca gibi üfleyen adam reklamları
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al