Bende kullanmaya başlayalı uzun zaman oluyor. Kendi likitlerimi kendim yapıyorum ve içine koyduğumu biliyorum. Vitrininde iki tane ürün olan tütüncüden alınan 20 liralık likit ve internette satılan evyaplar güven vermiyor bana. Kendi evyapımı yapıp mis gibi tüketiyorum. Aroma miktarını damağıma göre ekliyorum. Ciddi anlamda fazla zevk alıyorum. Tabi bazı gerçekleri pek anlatmıyorlar.

Likiti yukarıda bahsettiğim gibi gidip kıçı-kırık bir tütüncüden 15-20TL verip 30ml. alırsanız eğer ağzınızda emzik gibi dolaştırmıyorsanız 1 ay bile götürebilir sizi. Fakat benim gibi damağınızın tadına düşkün kişilerseniz normal sigaradan daha fazla masraf edebilirsiniz. Özellikle aroma seçimlerinde kararsız kaldığınız veya farklı tarifler denemek için 2-3 düzine aroma siparişi verebilirsiniz.

Ne yazık ki ben öyle çok tüketmem gider bi muzlu bi çilekli alırım beni 1 ay götürür 40TL ile kurtarırım diye birşey mümkün olmuyor çünkü hobiye dönüyor artık. Özellikle ailenizde sizin haricinizde kullanan varsa daha çok masraf yapmanız mümkün.

Ben sigara içmeden elektronik sigaraya başlayan birisiyim ve nikotinsiz kullanıyorum. Eğer sigara içmiyorsanız başlamanızı önermem ama kaldı ki başladınız kesinlikle nikotinsiz likitleri tercih etmelisiniz.

Bol buharlar :)