muratkondak adlı üyeden alıntı

GoStock - Free Stock Photos Script

hiç birşey bulunmaz değildir derlerya ama hakkını vermek lazım kardeşim güzel bir script bulmuş ve inşaallah istediğini alır hak ettiği gibi olur. başarılar tekrardan

Hiçbirşey bulunmaz değil derken ben size bulamazsınız demedim :) Teşekkür ettim geçtim. Yine değişen birşey yok teşekkür ederim :). Ayrıca önemli olan scripti bulmak yada yazdırmak değil. Önemli olan faydaya çevirebilmek. Gostock yada buna benzer birçok script size altyapısını sunar. Üzerini tamamlamak geliştirmek size aittir. Herkes hazırın üzerine konmaya alışmış memleketimde. Emek sıfıra düşmüş. Alın ben size bi script daha verim https://codecanyon.net/item/pixel-v2-premium-download-script/19727095 girin alın. Siz bunu geliştiremedikten sonra hiç bir önemi yok yaptığınız işin. Sonuç itibariyle atomun moleküler yapısını bulmuyosunuz :)

Ben 2 önemli siteden zaten premium hesabım vardı. Kullanma, dağıtma, paylaşma vs. haklarına sahip. Ben dedimki bu hesaplardan günlük 250 resim indirebiliyorsam neden paylaşmayayım. Arkadaşlarla konuştum dedi olur bizim hesapları da veririz sana. Bu aralar sana yardımcı olamayız ama 1 ay bekle 1 ay sonra oluruz. O da tamam. Eksik birşey kalmadı. Sadece işi geliştirmek. Gostock ile konuştuk vector desteğinin hemen gelmeyeceğini, ayrıca diğer desteklerinde bulunmayacağını söyledi. Bizde eyvallah biz bunu geliştiririz dedik. Şuanda da onu geliştiriyoruz.

Neyse özetlersek önemli olan insanlara faydalı olmak. Ot gelip saman gitmek değil :) . O yüzden yapılan hizmete bakalım diğerleri temin edilebilir şeyler. İyi çalışmalar.