[CENTER]Storify.org Samimi Sosyal Medya Platformu


Yeni, sosyal medya girişimi olan storify.org hakkında biraz bahsedelim.

Günümüzün en yoğun olarak kullanılan sosyal medyası olurda, sosyal medya platformu olmaz mı? Storify güncel olarak sosyal medyayı yakından takip eden bir platform. Popüler sosyal ağlar hakkın da, çıkan haberler, güncellemeler, yenilikler ve daha fazlası için yakın takip sağlayan storify.org teknolojinin odak noktasında diyebiliriz.


Sosyal medya haberleri ile karşılaşmak ve sosyal medya ağlarının yaptığı tüm yeniliklerden güncel olarak haberiniz varmı, tahminimizce haberiniz yok çünkü sosyal medyayı yoğun olarak kullandığımız için, sosyal ağ sitelerinin arka planlarında olan yenilikler, güncellemeler ve haberleri hakkın da hiç bi fikrimiz olmayabilir. Tam olarak burada storify devreye girerek güncel olarak kullandığımız, popüler sosyal medya ağlarını yakın takibe alarak yaptıkları tüm güncellemeleri ve yapacakları güncellemeleri, yenilikleri bizlere önceden araştırıp bilgisini veren bir sosyal medya haberleri sitesidir.


Sosyal ağlarda olan biten tüm yenilikler güncellemeler storify.org’un gözünden kaçmaz! Kullanmış olduğunuz sosyal medya ağlarında bilmediğiniz onlarca yeni özellikler ve güncellemeler olabilir, sürekli sabit kullandığınız bu ağlar yaptıkları yeni güncellemeleri kendi platformları üzerinden paylaşmazlar. Ayrıca bu tür paylaşımlar, tamamen ingilizce olduğu için, dil bilginiz olmaz ise bu konuda hiç bir şekil de detaylı bir bilgiye sahip olamaya bilirsiniz.

Güncel teknoloji haberleri, sosyal medya haberleri, pazarlama ve iş dünyasından güncel haberler için, tercih etmeniz gereken bir samimi platform.



"GOOGLE PLAY STORE'DAN UYGULAMAMIZI İNDİRİN"


https://play.google.com/store/apps/details?id=org.storify.storify
[/CENTER]