Hem türkçe, hem ingilizce olmak üzere full keyword bir haber portal sitesi için 100 bin TL sermaye arıyorum. PM isterseniz alan adını yazabilirim, detayları telde görüşebiliriz. Sermaye sağlayacak kişi ile sadece yüzyüze görüşüldükten sonra iş başlatılacak.

Yada

Hosting sağlayabilecek bir kişi ile, reklam ve sosyal medyada duyuru konusunda biri ile, içerik sağlayabilecek biri ile ayrı ayrı anlaşabiliriz. Kurulum esnasında sermaye olmayacağından maalesef kimseye ödeme yapamam, hatta aylık belli bir miktar reklam ve SEO için gerekebilir de, bu rakamı kişi sayısına göre böleriz ama reklamlara yaklaşık 1.000 TL harcamayı düşünüyorum. Site kâra geçince benim payım olan %40'ın dışındaki %60'lık dilim 2'şer yıllık sözleşme ile ortaklara verilebilir.

AYRICA RİCA EDİYORUM HER ŞEYE TEPKİ KOYAN, HER ŞEYDEN NEFRET EDEN, İNGİLİZCE TABİRİYLE "HATERS" KİMSELER YORUM YAPMASIN ARKADAŞ. İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ BURADA, İNSANIN HEVESİNİ, İSTEĞİNİ KURSAĞINA DİZİYORSUNUZ. DAHA ALAN ADI NEDİR, NELER YAPILABİLİR BİLMİYORSUNUZ DAHİ. BU PROJENİN TASLAĞI 19 SAYFA, HAYATINDA 19 SAYFA OKUMAMIŞ TİPLER KARALAMA YAPMASIN RİCA EDİYORUM. MODERATÖRLER DE ARTIK BU KONULARA BİRAZ DAHA KURALCI YAKLAŞMALI. ORTAK OLMAYACAKSIN, YARDIM ETMEYECEKSİN, EE? BOŞ KONUŞACAKSIN.