Site adresi: PM yolu veya diğer iletişim yolları ile isteyiniz.
Sitenizin Alexa Değeri: Dünya 368K Ülke 5K
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: En az 1K ve üzeri ve ekran görüntüsü aşağıda



Ahrefs değeleri



Sitenizin Yaşı: 5 Yaşında
Sitenizin İçeriği: Genel kategoriler, Sağlık, moda, insan, yaşam, teknoloji ve daha fazlası.
Fiyatı: 20 TL
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: WM Üyelerine 25 TL yerine 20 TL olarak indirim yaptık. Bu tarihten itibaren Ramazan ayı boyunca.
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : ( Site durduğu sürece ancak olağanüstü bir durum olmazsa, yani manuel spam gibi nedenler olursa mecbur yazının kalkması gerekir aksi takdirde zaten karşı sitede zarar görebilir.)
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Enpara, havale, eft, cepbank, vakıfbank

Yorumlardan çıkan linkler nofollowdur. Analiz ettiğinizde karşınıza bu yorumlarda atılan linkler çıkabilir. Ancak yorumlarda google + gibi hesaplarla yorumlar atılmıştır.

Adult, hack, warez, faiz, kredi, vb. sitelere artık tanıtım yazısı alımımız yok.

Ek Notlar: Sitemizde dışarıya link çıkışı neredeyse yok denecek kadar az. İnceleyebilirsiniz. Bazı durumlardan dolayı sitemizi baştan sona temizlemek zorunda kaldık. Bu yüzden site içi temiz ve kuvvetli yarar sağlayacaktır. Zamanla sitemiz daha da güçlenecek bu temizleme aşamasında sitemize gereken ilgiyi veremediğimizden dolayı alexa gibi değerler yükseldi ama artık iyi bir halde olduğu için zamanla bu değerler güçlü seviyede olacaktır.

Tanıtım yazılarınız. 64 K facebook akttif sayfamızda otomatik payaşılmaktadır. Ve 2,5 K olan twitter hesabımızda, tumblr, pinteret vb. sitelerde tanıtımlarınız paylaşılır.

Forum dışı iletişim yolları: Mail adresim: ibo.firat@gmail.com - skpe adresim: narko-@hotmail.com