-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hasnhasan adlı üyeden alıntı
Tabi seve seve anlatırım. İlk adım yaptığınız yatırımı dolara aktarmak sonra İzmir'den Msc Cruise ile ilk kalkan gemiye atlayıp yolculuğa başlamak son duraktan sonra uçakla devam edip her gittiğim yerde parayı çar çur ederek harcamak. Para bittikten sonra Sizede gezip gördüklerimi anlatacağım Sizinde keyfiniz yerine gelecek :cool:
Bir site açsak oraya eklesek günlük 10 makale 300 kelime ile adsense verirmi bize google :O
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşla pm den anlaşıldı.Parayı hesabına geçtim fakat şuan telefonu çalmıyor.Herhalde şarjı bitti neyse yarın yazmaya başlayacakmış.İlk hedef vizesiz olduğu için ukraynaymış.Kolay Gelsin.Ama Telefon hala kapalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam günün yazısını ne zaman girersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Data Mining Expert
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2-3 yazı girdim. Zaman ayarlı olarak ekledim yavaş yavaş payaşır :)
* Ben bu şehrin adını mistik tarihi bir kasaba olarak koydum. Kendinizi avrupanın x bir şehrinde hismemeniz elde değil.
– Uçak ile gelecekseniz bu şehre, merkeze gitmek için 3-4 seçeneğiniz var ya da taksi. 15 dk yürüdükten sonra 32 numaralı dolmuşu alıp (4 gravni) tren istasyonuna gitmek ordan da tramlara binip (3 gravni) şehir merkezine inebilirsiniz, 95 nolu otobüs var diyorlar direk fakat akıbetini bilmiyorum, Shuttle buslarda belli aralıklar ile var. Bence 70-80 gravni verip taksiyle gidin eziyet çektirmeyin kendinize.
– Havaalanında change ofis var fakat kur çok düşük 5-10 dolar kadar bozdurup gerisini şehir merkezinde halledin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-