nebiozkan adlı üyeden alıntı

murattat aynı sektördeyiz demiştim bu bir.
İkincisi site istatistiklerinden az-çok günlük kazanç tahmin edilir. Hit tahmin edilir.
Üç 0,02 kuruştan verilen TBM'nin geri dönüşü 1 TL olacak değil dimi :)
Sizin vereceğiniz hizmet çaylaklar için...

Gerçekten de günün ilk saatlerinde beni güldürdüğünüz için teşekkürler ederim. Siz bu kafa zihniyetiyle klavyeden yazı yazabiliyor olmanız takdire şayan.Aynı sektörde olmanız aynı kelimelerde ya da doğru Adwords optimizasyonları yaptığınız anlamına gelmez. Aynı sektörde yer alan bir çok müşterimize hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz.Aynı sektörde yer alıyor olmasının reklamlarda aynı tbm oranlarına sahip ya da BGBM oranlarının aynı seviyelerde olacağını kesinlikle göstermez.

Site istatistikleri ile google adwords yönlendirmeli hit oranlarının bir alakası yer almamaktadır.Bir siteye 3.000 kişi girebilir bunların satış ya da kar oranının %3 ya da %10 arasında farklı dilimlere yer açabilir. 0,02 kuruş ile reklam verdiğini nereden biliyorsunuz ?

0,02 kuruştan verilen Kelime fiyatlandırması neden 1 TL kazanç elde ettirmesin neden 1000 TL kazanç elde ettirmesin ? Bu analizlere hangi bilginiz ile erişiyorsunuz gerçekten bunu bana söyler misiniz ?

Buyurun bunları yüz yüze görüşelim. Aldığımız bunca eğitimleri boşa çıkartmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

https://prnt.sc/fbu9yu