burak kardeşimle önce bir asp.net ile kodlanan sitemiz için konuştuk tanıştık sonra cana yakınlığı ve işindeki dürüstlüğü ile ne kadar kaliteli bir insan olduğunu gösterdi ve bombayı patlattım bende. kurumumuz ile beraber çalışırmısın diye bir teklifte bulundum kırmadı ve kabul etti buradaki siparişlerini aksatmadan kendi kurumu içerisindeki işlemlerini aksatmadan bizede seve seve destek olabileceğini belirtti kendisine teşekkür ederim. aylık kiralama mantığını anlayan arkadaşlar için ise birde ben anlatayım.
uygulama fiyatı 2.000₺ siz 2.000₺ yi birden ödemeyin diye burak düşünmüş taşınmış kiralama modelini geliştirmiş ya 2.000₺ öder direk uygulamayı satın alırsınız yada yok arkadaş ben satın alamam uygulamayı diyorsanız aylık 100₺ kira ödersiniz ha burak size şunu da diyor 6 ay kiraladınız elinize toplu para geçti 1400ü öde al uygulamayı bunda anlaşılmayacak bir şey yok. 2.000 ₺ her iki platformda da uygulama için çok çok uygun fiyat..
Çalışmak İsteyen Arkadaşlar Düşünmesin Hızlı Profesyonel ve Kaliteli İşler Yapmakta Üstüne Yoktur Sizin İçin Elinden Geleni Yapıyor.
örnek mobil uygulama isteyenler bize mesaj atabilir bizde.
birlikte çalıştığımız uygulamaları gösterebilirim :)