sercewebtasarim adlı üyeden alıntı

5 yildir vps kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. bu konuyu açma amacım sıkıntı yaşayanlara destek olmak için bir platform kuralim diye bu konuyu actim


5 yıl boyunca çalıştınız sorun çıkmamış olabilir ama taahhüt mü var 6. yılda sorun çıkmıyacağına dair. Siz bu projeye başka arkadaşları dahil ederseniz 6. yılda kaç kişiyi mağdur edeceğinizin farkındamısınız ? Muhattap kim olucak ?

Sıkıntılara çözüm arama düşünceniz doğru olsa da yönteminiz yanlış. Bu şekilde sonuç alamazsınız aksine daha çok mağduriyete sebep olucak bir girişim. Kusursuz hizmet diye birşey yoktur iddia eden varsa yalan söylüyordur. Her firmanın sıkıntıları olur ama o firma size bizle çalışın diye herhangi bir zorlamada bulunmuyor, ayrıca seçtiğinizin firmaların yanlış olması sektördeki tüm firmaların böyle olduğu sonucunu çıkarmaz.

Bence yaptıkları iş çok zor bi iş. Biri çıkıp bu firma kötü diyor da neye göre kime göre diyor bunu? Firma kötü de müşteri çok mu iyi yada çokmu sağlıklı biri ? Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyan firmayla çalışmayın. Firma ile uzun süre çalışmadıysanız yıllık ödemeler yapmayın pişman olsanız dahi mağduriyetiniz az olur.

Bir yada birkaç müşterinin bir firma ile sorun yaşamasından dolayı tüm firmayi kötülemek yanlış olur. Siz nekadar memnun değilseniz bir okadar memnun olan insanlarda vardır. Sundukları hizmet sizin için yeterli değil diye hizmetin kötü olduğunu forumlarda söylemek ayıp bence. Örnek vermek gerekirse wmaracı gibi bir sitenizin olduğunu düşünün ve bir firmadan hosting alıp bunun çökmemesini bekleyin. ( Beklemeye devam :) )