lostyazilim
tr.link

Neden Hosting firmalarına Bağlı Kalalım ki?

55 Mesajlar 6.116 Okunma
lstbozum
tr.link

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

sercewebtasarim adlı üyeden alıntı

hocam şikayet olması önemli değil gidin en ucuz 50 sitelik reseller hesabı bulun bana ve fiyatı 30 TL yi geçmesin bekliyorum sizi

Veridyen
MesuT yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)
Konu güzel, yerli üretimin kullanılmamasını desteklemiyorum. Ne olursa olsun bu ülke kazanmalı para içimizde dönmeli. Kendi sitemizin root u olmak çok güzel bir iş hem lunix tecrübe kazandıracak hemde özgürleştirecek. İnsanlar birşeyler öğrenecek. Tek katılmadıgım nokta yerli üretimin dışında olması. Ben çok özel proje olmadıkça yerli üretim kullanmaya çalışıyorum.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
https://wmaraci.com/forum/sunucu-yonetimi/sudan-ucuz-aylik-4-liraya-cloud-vps-427796.html

sercewebtasarim sercewebtasarim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Biz evde bile 8mbs interneti zor kullanıyoruz en dandik vps 100mbs hıza sahip. biz tonla vergi ödestekte internet faturası ödesekte Türkiye asla ileri gitmeyecektir. bu sektörde şuan sadece yamyam hosting siteleri para kazanıyor arkadaşlar bir siteden para kazanmak için minimum 1 k li site olması lazım ki sektör ne olursa olsun para kazanalım. 1k li site içinde minimum ücret 50 TL ay

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

işte hocam tamda bu :)

• Üyelik 06.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
konuyu okuyan mod editör varsa konuyu silsin destek vermek yerine önüne gelen vurdu baltayı bizde bu gelişme aşkı oldukça biz çok ilerleriz.

Kayrahan Kayrahan Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 69 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar bu iş olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şunu fark ettim, eleştirirken bile laf sokuyoruz bi böyle böbürlenme baskın olma mantığı var. Sonrada ikili diyaloğa girince mevzu "forum burası eleştiriye açık olun" deniliyor. Burada bir kaç arkadaşın yaptığı eleştiri dışında diğer söylenenler tamamen baltalama üzerine. Bazı şeylere illa yorum yapmak için yorum yapmayın, yapıcı olmayacaksanız yıkıcı da olmayın, bazen hiç ELEŞTİRİ bile yapmayın. Faydanız olmayacaksa, zararınız da olmasın.

VPS mantığını, hosting ile kıyaslayarak anlatacak yardımcı olacak kişiler bir çok kişiye ışık tutacak bence, belki konuyu açan arkadaş biraz sitemkar yaklaşmış olabilir ama mantığını anladıysanız daha ılımlı ve daha olumlu yorumlar yaparak yaklaşırsak faydalı sonuçlar elde ederiz.

Mesela önerdiği VPS firması maddi açıdan VPS alamayanlara fayda sağlayabilir. Bir başka arkadaş "Kaliteli Türk firmalar" diyerek o firmaları bize listeleyebilir ve fikir edinmemize yardımcı olabilir. Bir başka arkadaş kıyıda köşede duran VPS'sini ihtiyacı olanlara tahsis edebilir vs :D Hayat sevince güzel, sevince tatlı günler la la la la :D

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
wmaraci sosyal medyada aktif olduktan sonra buralar çok değişti. konuya bak hele. alastyr, netdirekt, turhost, veridyen, guzelhosting, netiyi, netinternet (aklıma gelen sadece bunlar) bu firmalar haricinde (merdiven altı diyebileceğimiz) bir firmadan hizmet alıyorsanız, tecrübe edineceğiniz daha çok şey var demektir. kafa tutmakla olmaz bu işler, biraz çalıştırmak lazım.
DenizOZTURK

kişi bu mesajı beğendi.

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
konuyu takip edecegim mantıklı

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)
Güzel bir konu ve güzel bir yol gösterme olmuş. Öncelikli olarak tebrik ediyorum. Bu konuda bilgi eksikliğm var biraz detaylı araştırma yaptıktan sonra bende sizler gibi aynı sistem üzerinden ilerleyebilirim. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al