brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Konu güzel, yerli üretimin kullanılmamasını desteklemiyorum. Ne olursa olsun bu ülke kazanmalı para içimizde dönmeli. Kendi sitemizin root u olmak çok güzel bir iş hem lunix tecrübe kazandıracak hemde özgürleştirecek. İnsanlar birşeyler öğrenecek. Tek katılmadıgım nokta yerli üretimin dışında olması. Ben çok özel proje olmadıkça yerli üretim kullanmaya çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz evde bile 8mbs interneti zor kullanıyoruz en dandik vps 100mbs hıza sahip. biz tonla vergi ödestekte internet faturası ödesekte Türkiye asla ileri gitmeyecektir. bu sektörde şuan sadece yamyam hosting siteleri para kazanıyor arkadaşlar bir siteden para kazanmak için minimum 1 k li site olması lazım ki sektör ne olursa olsun para kazanalım. 1k li site içinde minimum ücret 50 TL ay
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu okuyan mod editör varsa konuyu silsin destek vermek yerine önüne gelen vurdu baltayı bizde bu gelişme aşkı oldukça biz çok ilerleriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bu iş olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şunu fark ettim, eleştirirken bile laf sokuyoruz bi böyle böbürlenme baskın olma mantığı var. Sonrada ikili diyaloğa girince mevzu "forum burası eleştiriye açık olun" deniliyor. Burada bir kaç arkadaşın yaptığı eleştiri dışında diğer söylenenler tamamen baltalama üzerine. Bazı şeylere illa yorum yapmak için yorum yapmayın, yapıcı olmayacaksanız yıkıcı da olmayın, bazen hiç ELEŞTİRİ bile yapmayın. Faydanız olmayacaksa, zararınız da olmasın.
VPS mantığını, hosting ile kıyaslayarak anlatacak yardımcı olacak kişiler bir çok kişiye ışık tutacak bence, belki konuyu açan arkadaş biraz sitemkar yaklaşmış olabilir ama mantığını anladıysanız daha ılımlı ve daha olumlu yorumlar yaparak yaklaşırsak faydalı sonuçlar elde ederiz.
Mesela önerdiği VPS firması maddi açıdan VPS alamayanlara fayda sağlayabilir. Bir başka arkadaş "Kaliteli Türk firmalar" diyerek o firmaları bize listeleyebilir ve fikir edinmemize yardımcı olabilir. Bir başka arkadaş kıyıda köşede duran VPS'sini ihtiyacı olanlara tahsis edebilir vs :D Hayat sevince güzel, sevince tatlı günler la la la la :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
wmaraci sosyal medyada aktif olduktan sonra buralar çok değişti. konuya bak hele. alastyr, netdirekt, turhost, veridyen, guzelhosting, netiyi, netinternet (aklıma gelen sadece bunlar) bu firmalar haricinde (merdiven altı diyebileceğimiz) bir firmadan hizmet alıyorsanız, tecrübe edineceğiniz daha çok şey var demektir. kafa tutmakla olmaz bu işler, biraz çalıştırmak lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
konuyu takip edecegim mantıklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Güzel bir konu ve güzel bir yol gösterme olmuş. Öncelikli olarak tebrik ediyorum. Bu konuda bilgi eksikliğm var biraz detaylı araştırma yaptıktan sonra bende sizler gibi aynı sistem üzerinden ilerleyebilirim. :)