Biraz daha bilgi verirmisin.
Örneğin şunu öğrenmek istiyorum Diyelimki....
Ben bu sitene yirmi bin tl yatırdım...
20000 TL o en iyi hayvandan 2 tane aldım... ARI
Carniola Bal Arısı
Saatlik Üretim: 80000
Yaşam: 365 Gün
Günlük Kazanç: 80 TL
Aylık Kazanç: 2,400 TL
Yıllık Kazanç: 29,200 TL
Fiyatı: 10000 Altın
bende iki tane olunca
Sen bana her ay 4800 TL ödemelisin.
bu 1 yılda 57.600 TL yapar
biraz daha düşündümde
bizim evi 200 bin tl den satsam buraya yatırsam 1 sene sonra 576 bin tl param olur :D
Banka bu kadar faiz vermez sen %100 den fazla faiz veriyorsun.
Örneğin şunu öğrenmek istiyorum Diyelimki....
Ben bu sitene yirmi bin tl yatırdım...
20000 TL o en iyi hayvandan 2 tane aldım... ARI
Carniola Bal Arısı
Saatlik Üretim: 80000
Yaşam: 365 Gün
Günlük Kazanç: 80 TL
Aylık Kazanç: 2,400 TL
Yıllık Kazanç: 29,200 TL
Fiyatı: 10000 Altın
bende iki tane olunca
Sen bana her ay 4800 TL ödemelisin.
bu 1 yılda 57.600 TL yapar
biraz daha düşündümde
bizim evi 200 bin tl den satsam buraya yatırsam 1 sene sonra 576 bin tl param olur :D
Banka bu kadar faiz vermez sen %100 den fazla faiz veriyorsun.
Yaptiginiz hesaplamalarin hepsi dogru
Ve belirtilen odemeler yaptiginiz hesaplara gore yapilmaktadir
Soyle izah edeyim benim verdigim hayvan ucretleri ve gunluk kazanclar %100 garanti kazanc saglanilacak yatirimlarda degerlendiriliyor ve kesinlikle ne ben ne sizi zarara sokacak hesaplar sonucu yapildi o fiyat ve kazanc oranlari
O paraya nasil bi yatirim sonucu o kadar kazanc aliyorsunuz diyebilirsiniz bir kac ornek verebilirim
Seracilik size ne kadar mantikli gelir bilmiyorum ama antalyada seracilik 100bin tllik nir masraf sonucu yilda 2 defa ekilen ekinden 1 yil boyunca masul toplaniyor
100bin tl oluyor sana 300bin bu dedigim gercekten oluyor cok bi masrafi yok ornegin
100bin tllik bir seraya 1 aile aile bakiyor 10bin donumluk arsa bu sekil isci masrafi ve benzeri masraflari olmuyor bu sekil bir suru sefa kurmaya calisiyorum ne kendimi nede sizi zarar edecek islere girmem diger yatirim isimde
Hayvancilik hayvancilik gercekten karli bi yatirim ilk sene dedigim rakamlar sonucu kar birakmiyor 2 senesinde karimi goruyorsun aldigin hayvan orneginb100 keci ise o keci 2 senede dogura dogura kat kat artiyor antalyada hayvanlar 2 veya 3 doguruyor genelde bu isleri arastirin iyi karli islerdir gercekten yatirim sonucu katkat para kazandiriyor
Ben bu siteyi ekl aldigim yatirim sonucu degerlendiriyorum isteyen parasi varsa nu islere direk yatirim yapabilir ille bana yatirim yapmanizi istemiyorum
Actigim bu siteye benzer siteler var milleti kandirip parasina yatmak icin bu sistem bana mantiklin geldi online yatirim yapmak icin ben bu sekil actim bu siteyi amacim ek olarak aldigim yatirimlarla isleri buyutmek ki isler iyi giderse sistemi buyutecem antalyanin heryerine yatirim yapacam bakalim nasil olacal amacim sizi kandirmak degil