-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, xyz uzantılı izlesene domainini bir kaç ay önce aldım. Domain ararken ki mantığım; video sitesine adsense koyup ufak da olsa sosyal medya üzerinden gelir elde etmekti. Facebook linkleri spam algılamaya başladığı için bu hevesim kalmadı. Domain olarak da xyz uzantılı izlesene boştaydı ve hemen aldım. Güzel jenerik bir domain diye düşünüyorum :)
Facebook spam link olayından sonra siteyi hiç kasmadım. Elimde boş duruyor şuan. Sizce bu güzel isme ne tür bir site kurup yoğunlaşayım? İsminden dolayı online film izleme sitesi açmayı düşünüyorum yada güzel bir tema bulup genel video paylaşımları ile adsenseden yoluma devam mı edeyim? Bir arada 9gag tarzında viral bir sosyal video yada gif tarzı bir site yapayım diye düşündüm.
Bende ki fikirlerin dışında sizce bu domaini ne şekilde değerlendirmeliyim? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
DarqAngeL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domain elinde kalsın bence ileride değerlenirse satarsın aldığın fiyatın üstüne jenerik çünkü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen daha iyi fiyatlara satabilirsin Acele etme
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bence xyz domainden bir cacık olmaz gibi :)
DarqAngeL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
[QUOTE=Kayrahan;2485572]Onuda düşündüm hocam, gerçi pek pazarlık filan bilmem öyle şeyleri :) satılana kadar hiç bir şekilde içerik olarak değerlendirmeyeyim mi? Boş mu kalması daha iyi olur sizce?
Domaini değerlendirin ileride satarken hosting ve domaini birlikte satın yani full devredin siteyi iyi para eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kayrahan adlı üyeden alıntı
Onuda düşündüm hocam, gerçi pek pazarlık filan bilmem öyle şeyleri :) satılana kadar hiç bir şekilde içerik olarak değerlendirmeyeyim mi? Boş mu kalması daha iyi olur sizce?
Sağolun hocam, neye dayanarak böyle bir çekimserlik de kaldınız bilmiyorum ;)
Teşekkürler, peki satılana kadar hiç bir şekilde içerik olarak değerlendirmeyeyim mi? Boş mu kalması daha iyi olur sizce?
Boşda olur satılana kadar içerik olarak değerlendirebilirsin de Her iki türlü de olur.Bakarsın tutar güzel ibr getirisi olur satmaz devam edersin.Yapamazsan satar geçersin.Hiç olmazsa keşke kendim deneseydim pişmanlığını yaşamazsın
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com