Site Adresi: Vipaskim.com
Fiyatı: 250 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam alınmadı
Sitenin Kategorisi: Arkadaşlık, Evlilik Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 5-10
Site Analiz Bilgileri:
Satışa Hosting Dahil mi?: İdare edilir
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahil mi: Evet
Özel Notlar:
Arkadaşlar sitede kullanılan scriptin şuan ki güncel fiyatı 1750'dir. Ben Acil ihtiyaçtan dolayı 250'ye bırakıyorum. Vipaskim domainde içerisinde. Scripti araştırın ona göre kararınızı verin. Alım satımını yapanlarda üzerine kar koyup rahatlıkla satar. Benim bekleyecek zamanım maalesef yok o nedenle bu fiyata düşürdüm. Biraz bekleyim satayım derseniz rahat 1250 ye satarsınız alıcısına. Alıcısını beklemek önemlidir. Ne siteyle uğraşacak vaktim var ne Alıcısını bulacak vaktim. Ticaret yapmak isteyen birine satmak istiyorum. Arkadaşlık scripti v4 fiyatı yazın googleye zaten çıkar.
Arkadaslık scripti v4 kullanılmaktadır yani son sürümdür. Yukarıdaki fiyata domain ve 1 aylık hostingi de verilecektir. Domain transfer firma içi ücretsizse sıkıntı yok değilse de alıcıya aittir. Daha önce bu domaine açmıştım 6 ay kadar kalmıştı sonra kapatmıştım ve hatta bulunduğum yerde her yere reklam yapıştırmıştım.

Birkaç gün dışında hiç ilgilenmediğim halde birisi 20 tl gold ödemesi yapmış :)

İster alıp kullanın. Ister alıcısını bulup üstüne kar koyup satın size kalmış. Ki domain+script nerdeyse 10'da 1 fiyatına istediğiniz araştırmayı yapın. Bilgisayarımı sattım. İhtiyaçtan dolayı herkesin gücü malına yeter diyerek satıyorum yakın zamanda bilgisayar alamayacağım mobildrn de yürümüyor.

Scriptin alındığı yer:www.arkadaslikscripti.net satıcıya ulaşıp vipaskim.com'a lisansını verip vermediklerini sorabilirsiniz. Güncel fiyatı da orada yazıyor zaten.