JonnedRyan

Ya kardeşim bir kere genelleme yapamazsın.Ayrıca videoyu kim çekti bilmiyorum ama çok çok saçma bir şekilde yapılmış.
Bizim kültürel değerlerimizde bu tarz şeyler yok.Bunun gelecekle falanda alakası yok.Her toplumun kendine özgü değerleri vardır.Kimi kahvaltıda şarap içer kimi bırak şarabı içmeyi şarabın satıldığı yerden alışveriş etmeyi haram bulur.
Birisi domuz eti yer birisi inek etini yerken bile helal koşullarda olmasını bekler.
Yani bunun gelecekle ümidinin olması vs. alakası yok.
İkinci olarak sorduğunuz kesimin neredeyse hepsi yaşlı kesim.Arkadaş yaşlı kesim daha muhafazakar kesimdir değerlerinden daha az kopma yaşamıştır.Bunlar salt değerlerinden kolay kolay vazgeçemezler.
Varsayalım ki orada bırak sarılmayı sokak ortasında yapılmayacak şeyleri (cinsel ilişki) yapsalardı gelecek için ümidin mi olacaktı acaba ?

Bu değiştirilemez mi değiştirilir tabiki de.Ve lakin şuan 30 yaş altında 30 kişiye sorsan bu soruya en az 27-28 i caddede sevgilisiyle sarılabileceğini söyleyecek ve bunu yadırgamayacaktır.

Ve son olarak şunuda söylüyorum.Ben sokakta öpüşen birini görsem yadırgarım kesinlikle olmaması gereken birşey derim.Ama aradan 60 yıl geçince oda Türkiye'de normal birşey olacaktır.

Son olarak bende sokakta sevgilimde sarılırım ve bunu yadırgamam.Karşıdaki kişi eşiyle sokakta sarılmıştır veya kardeşidir,kuzenidir yani bunu bilemezsin.