Nasıl Çalışır? Neler Bulunduruyor?

Uygulamada 1 ay boyunca iftar ve sahur saatleri net bir şekilde sıralanmış durumda. Tarih ve gün karşısında iftar ve sahur saati belirtilirken, yaklaşılan saate uygun olarak işaretleme gerçekleştiriliyor. Örneğin;


  • Tarih: 28 Mayıs 2017

  • Saat: 13.00



Bu bilgiler ışığında program üzerinde 28 Mayıs 2017 tarihi işaretleniyor ve iftar saati yanıp sönen bir alanda bizlere gösteriliyor.

Öte yandan üstte bir şerit halinde geri sayım sayacı bulunmaktadır. Bu sayaç yanıp sönen saat ile anlık olarak kalan saati göstermektedir.

Şehirler

Uygulama da şuan için yalnızca İstanbul yer almaktadır. Bu kategoride etkin olan ise uygulamaya gelecek geri dönüşlerdir. Eğer bulunduğunuz şehir için böyle bir alan istiyorsanız bu konuya cevap yazarak, Facebook üzerinden veya Kişisel Sitemin İletişim Sayfasındandan bana ulaşarak bu isteğinizi iletirseniz birkaç saat içerisinde istediğiniz şehri de uygulamaya ekleyeceğim.

Cihazım

Android cihazınızda (Chrome Uygulaması Üzerinden) yapmanız gereken işlemleri aşağıda anlatıyorum. 3 adımda uygulamayı cihazınıza basit bir şekilde Chrome üzerinden erişilebilir olarak kullanabilirsiniz (ki bunu öneriyorum).



Bu sayede uygulamanız artık cihazınızdan tek tıkla ulaşılabilir konumda olacaktır.



Orijinal Konu Linki | Uygulama Linki