Teşekkür ederim ama adserver üzerinden ciromu 2 katlamak bana ne kazandiricak senin söyledigini yanliş anlamadıysam senin yanina gelecek kişi e ticaret sitesini senin şirketinin altina geçirip senin yaninda çalişan olarak maaş almayacak mi senin yanina geldikten sonra sana getirdiğim e ticaret sitesi 300 bın tl kazansada benım bundan karim olacak mi yoksa belirlenen aylik ücretmi alacak örnek 50 bın tl maaş gibi veya anlaşilan maaş neyse o ekstra olarak diyelim ki oraya getirdim e ticaret sitem ciro yapamadı o zaman ne olacak tekrar türkiyeye mi gelecegim aslinda bunlarin ucu cok açik gerçekten iyi sözleşme yapilmaliki ileride büyük problemler çıkmasin
Iste orada sen kaybediyorsun isci olarak.
1-Anlasmanin disinda, adserver uzerinde yapilan ciro komple sirketime geciyor.
2-Ciro yapmama konusunda:
a-2 ay boyunca yeterli ciro yapmadi diyelim, sirketin butcesinden hala maasini aliyorsun
b-sirketin satislari dustu diyelim: iste bu sebeple 1'den fazla e-ticaret sitesini tek bir semsiye altinda toplamayi dusunuyorum. Atiyorum 5 e-ticaretten 1 tanesi patlarsa geriye kaldi 4. E-ticaretler disinda AB'de operasyonel sirket altindaki kendi e-ticaretim bu riskler icin kurulacak.
Butce havuzu planli olacak tabii, ne sen ne ben icin hicbir risk olusmamasi icin.
Ama e-ticaret isleyisi bir nevi sarap gibi. Sarap ne kadar eski ise o kadar kaliteli oluyor. Tabi e-ticaret'te surekli emek vermek gerekiyor.