webteoneno adlı üyeden alıntı

"Sosyal medya hesaplarını takip ettiniz mi?" kısmı mobilde kötü görünüyor ve daha görsel bir slider kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu sorunu ve önerinizi kullanmayı ilk fırsatta hayata geçireceğim. Önerileriniz için teşekkür ederim.

ankara06 adlı üyeden alıntı

ssl sertifikası için öneriniz var mı ücretsiz olarak ?

Resimler çok büyük bence olumsuz olarak. Onun dışında gayet iyi. başarılar.

SSL, Güzel Hosting tarafından sağlandı. Kampanyaları nedir hangi servisi kullanıyorlar bir bilgim yok. Güzel Hosting resmi internet sitesinden iletişime geçerek hangi servisi kullandıklarını öğrenebilirsin. Ben çok memnunum SSL servisinden, herhangi bir sorun veya problem ile karşılaşmadım.

sokrates adlı üyeden alıntı

Enfes gözüküyor. Gerek site içerikleri gerek tema en önemliside gerek Domain. Umarım çok güzel yerlere gelir.. Buram buram kalite kokuyor.

Çok ama çok teşekkür ederim. Bu yorumunuz beni çok etkiledi ve şevklendirdi. Saygılarımı sunuyorum.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben daha sade ve jenerik bir içerik ve tasarım bekledim yorumlardan sonra; yani standart bir newspaper tarzı gormek mantıklı değil. Yani daha bir kod; daha bir gelişmişlik bekledim. Bilmiyorum belki çok şey bekledim. Ama daha bir java, daha bir ajax bekledim.

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Newsmag temasını kendi düşüncelerim ve göze hitap tarzıma eş değer olarak sadeleştirmeye ve geliştirmeye çalıştım. Bu yorumunuzu dikkate alarak çalışmalar gerçekleştireceğim.