Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır üzerine titrediğim, yoğun emek verdiğim bir proje var. Bu projeyi başarıya ulaştırmak istiyorum çünkü en az kendime güvendiğim kadar güveniyorum bu işe ki bu sürekli olan bir şey değil zaten. Birçoğumuz gibi 'ömrüm boyunca yapmak istediğim iş' bu benim de... Neyse lafı uzatmadan gireyim konuya.

Bu iş için gerekli referansları topladım, sektörde adı duyulmuş (video oyunları ve oyun medyası) birçok değerli insana sunumlar yapıp notlarımı aldım, eksi noktaları geliştirip artı noktalara ise ağırlık verdim. Anlayacağınız çok büyük emek var ortada, ilk defa bir sitem için oturup içerik yazmaktan daha fazlasını yaptım, kartvizitler bastırıp çok iyi işler ortaya koyan bir ekip topladım falan...

Fakat emek ile gelinebilecek noktaya çoktan ulaştım ve ufacık bütçem ile projenin katettiği yol çok kısıtlı oluyor, imkansızlıklarla boğuşuyoruz hatta bazen ilerleme konusunda. Bu sebeple maddi unsur ve sorunları ortadan bir nebze kaldırmak istiyorum.

Sizce bu projeyi en az benim kadar benimseyecek ve emeğini esirgemeyecek, orta bütçeli (5.000 TL civarı) bir ortak arayışına mı girmeliyim? Yoksa gözümü karartıp ağa babaların karşısında şansımı mı denemeliyim? Ve sizce yatırımcılardan ne gibi bir bütçe talep edersem daha makul olurum?

Not: 1 yıldır sektörde olunca bağlantı toplayabildim biraz, yani 'ağa babalar'ın karşısına çıkmak dert değil ama onlara projeyi kabul ettirebilir miyim emin değilim...