22 yıllık bilgisayar uzmanı var karşımda :) Ama milli serveti kurtaracağını düşündüğü projesi hazır script.

Sizin karşınızda çocuk yok yanlış anlamayın. Şuanda İstanbul/Florya'da 2 adet reklam ajansım var (Grossthink.com, DijitalKup.com) ve bir de Mimarlık şirketim mevcut (Konragrup,konra.com.tr) ben burda kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim ancak kendim YÜKSEK BİLGİSAYAR MÜHENDİSİYİM.

Öncelikle bunları bilerek karşınızdakiyle konuşun, ben neyin ne olduğunu sizden iyi biliyorum merak etmeyin yaşımda 28 bu arada. Tabi kendimi tanıtmadığım için böyle konuşmanız normal o yüzden alınmadım.

Gelelim projenize. Projeniz konusunda herhangi bir "yıkıcı" eleştiri yapmadım. Diğer arkadaşlar "firma sitesi" dediğinde neden bu kadar köpürdüğünüzü anlayabilmiş değilim :) Siteniz bir "firma rehberi sitesi" bunu kabullenin önce. Diğer firma sitelerinin başarısız oluşu sizin de bu kategoride başarısız olacağınız anlamına gelmiyor.

Projenizi bir çok kez gördüm ve "dünyada" veya "Türkiye'de" bir ilk değil bunu da önce bir kabullenelim. Aynı sizin yaptığınız gibi elinde tabletle esnafları gezip bu projeyi yapmaya çalışanlar oldu ve başarısız oldular. Bakın bu sizin başarısız olacağınız anlamına gelmiyor ve en önemlisi de ben "elinde tabletle" derken herhangi bir "küçümseme" cümlesi kurmadım.

Her işin zorluğu vardır soğukta sıcakta gezmek kapı kapı bunlar kolay veya küçümsenecek şeyler değil zaten. Ancak şu konuda anlaşalım, siz eleştiri kaldıramayan bir insansınız ve eğer eleştiri kaldıramıyorsanız, eleştiri konusu açmayacaksınız.

Kaldı ki zaten bunun farkında bir birey olsanız açmazdınız.

Diyeceğim o ki, Bursa'da olsaydım "ofisinizi" ziyaret ederdim ancak işlerimden dolayı İstanbul'dan çıkamıyorum. Müsait olduğunuzda İstanbul'da ofisimde sizleri ağırlayabilirim, projeniz için de "maddi sıkıntılarınızı" giderebilecek öneriler sunabilirim.

Yararlı bilgi: Başarılı olmak istiyorsanız öncelikle o hazır scripti silip "22 YILLIK BİLGİSAYAR UZMANI" olarak kendi scriptinizi kodlayın.

Başarılar.