Firma rehberi olayına niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz gerçekten anlamadım.Firmaların konumlarını vererek oraya araçla gidenlerin benzin masrafını kısmak gibi bir amacınız da var anladığım kadarıyla. Bu da zaten firma rehberinin yapması gereken şeylerden birisi. Siteyi inceledim biz kimiz sayfanızı okudum. Yerel bir firma rehberinden fazlasını göremedim açıkçası. Ama bu söylediğimiz bir eleştiri değil. Firma rehberisin demeyi eleştiri olarak algılıyorsunuz. Ha eğer herkes yanılıyorsa, projenizi anlamıyorsa bence kafanızdakini tam manasıyla yapamamışsınız. Siz bir firma rehberinden fazlasını hayal ediyor olabilirsiniz ama ortaya çıkan ürün öyle değil.

Bunun dışında bence site gayet şık duruyor. Güzel bir script seçmişsiniz. yerel olması da bir artı. En geniş firma ağına ulaşırsanız başarılı olursunuz diye düşünüyorum.

Son olarak para konusundaki tepkinize de anlam veremedim. Bu işten para kazanmanız kötü bir şey değil elbette kazanacaksınız. Karşılıksız bir şekilde niye zaman harcayacaksınız. Biz kimiz bölümünde hiçbir şekilde ücret alınmayacaktır vs. yazıyor. Yani gelir modeli olmaması iyi bir şey olarak düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bir projenin en önemli kısmı sürdürülebilirliğidir.