-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bankaların camlarını kıran 70 - 80 kişilik bir gruptu.
Diğer tarafta bayramı kutlayan binlerce kişi vardı ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
mavice.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sığ görüşlü bir insansınız işte siz. Hayata at gözlüğü ile bakanlardan. Sabit düşünceli olanlardan. Benden başka kimse yok diyenlerdensiniz. Allah akıl vermiş düşünün diye. Biraz düşünün, birazcık. Burada da miting yapıldı. Tekbir olay olmadı. Birkaç insan olmayan kişilerin provakasyonu sonucu olayı herkese yıkamazsınız. Böyle bir hakkınız yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Konu Gerçekten Güzel Ancak Bu Konu Diğer Konulara ve Siyasi Çatışmalara Dalmasın Arkadaş Kendi Yorumunu Kendince Yapmış Ben Küfür ya da Hakaret Göremedim.Sizlerde Kendinizce Eleştirip Geçebilirsiniz.Kişilerin Görüşleri Elbet Farklılık Gösterecek Biri Ortadır Biri Solalttır V.s Ancak Burası Siyasi Bir Forum Değildir.Ahlaka Uygun Eleştiri Yapılır Ve Geçilir.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamda sen benim sığ ve at gözlüklü görüşüme niye saygı duymuyorsun ? Neyse tartışmaya gerek yok ' Haklıda Olsa Munakaşa Etme' amenna.Siz devam edin benim fikrimde bu.Neden mi sizin geniş fikir dediğiniz sistem de bir iftiraya ugradı diye hemen dogrudur dediğiz hocalar var.Gerçekten burada munakaşa etmenin bir luzumu yok fikrin fikrindir.Benimde fikrim zikrimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Küfür mü ettim, yoksa hakaret mi ettim? Olan neyse onu söyledim.
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Renkler ve zevkler tartışılmazmış beyler..Herkes istediği düşüncede "saygı çerçevesinde" tartışsın..Yoksa böyle güzel bir konuyu kilitlemek istemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Böyle bir mantık olabilir mi ya! Neyse, uzatmaya gerek yok. Allah hepimizi bildiği gibi yapsın.
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız an itibariyle bitti..Her gün kutlamamız gereken bir bayram olsa da Türkiyede halen bu bayramın anlamını anlamayan politikacılar ve at gözlüğü takan zihniyetler olduğundan dolayı insanlar kırıcı oluyor bazı konularda..
Sonuçta buradaki amacın "emekçi ve işcinin" haklarını savunmak olduğunu unutup başka konulara girmek hiçte doğru değil..
Yıkıcı değil yapıcı fikirlerle tartışmalara girmenizi öneririm..Sonuçta iki tarafta bu ülke için kötüyü değil iyi olanı tartışırken ülkemiz için kötü olanı yapmıyalım..
Konuyu kilitleyerek tartışmayı tatlı bir şekilde bitirmek istedim..