fhuner adlı üyeden alıntı

Ben saygısızlık veya hakaret etmiyorum ki sadece komunist zihniyetin diyorum yalan mı ? Sırf komunistler yapıyor bu tür şeyleri.Ve haberlerde izlediyseniz bayram niyetine bankaların cmları kırıldı ve arabalar kullanılmaz hale geldi.Benim görüşlere saygım vardır ama görüşümden başka görüşüde kabul etmem.Yapacak birşey yok.

Anlamadım?
Komunist zihniyet ne zamandan beri, cam kırıyor, arabaları kullanılamaz hale getiriyor?
İşte bu düşünce, Türkiye'yi bu hale getiren düşüncedir. Görüşünden başka görüşü kabul etmemen senin bu dünyaya "at gözlükleri" ile bakman demektir.
İlk önce komunizm nedir, bir araştır. Sonra bu "komunizm" terimini eylemlerine alet eden vatan haini itleri araştır. Sonra de ki ; Bu komunizm yanlısı insanların ürettiği, taş üstüne taş koymadığı, arabaları parçaladığı bir eylemdir.

Diyeyim ki; amenna.
Ki, olmadığını sende gayet iyi göreceksin araştırdıktan sonra.

Ama, Sen gelipte buraya araştırmadan, soruşturmadan; Yok komunistler şöyle yapmış, yok komunistler böyle yapmış dersen, ben senin öncelikle kültür seviyenden, sonra da akıl yaşından şüphe ederim arkadaşım. Birazcık okuyun.

Gerçi, burası Türkiye. Afedersiniz, ben bir an kendimi fikirlerimi özgürce açıklayabileceğim bir ülkedeyim zannettim. İçeri atarlar, mazallah.

İyi geceler diliyorum.