Demek istediğimi anlatamamışım demek ki :) hocam hiyerarşi var devlet kurumları üstte çıkar tarzında bir şey demedim. Demek istediğim şu ki mesela hizlihaber.com diye bir siteniz var ve siz hizli yazınca sitenizin önde çıkmasını istiyorsunuz. Tamam çıkar sorun değil fakat hızlı yazıp aratan adam sizin sitenize gelmez. Çıksanız bile sonra google der ki ha hızlı diye aratan adamşarın derdi başka bu siteyle işleri yok. Bir sonraki güncellemede sizi aşağıya alır. Bu çok farazi bir örnekti fakat sizinkinin de mantığı bu aslında.
Biz mesela saat sitemize çalışmıştık bir aralar. Sonra moda saat kelimesini denemek istedik ve hızlıca 2. Sıraya oturduk. Ama gel gör ki hit gelmedi neden? Çünkü moda saat diye aratan adam harbiden marka olan moda saat firmasına gitmek istiyormuş.
Olayın özeti budur.
Bir tavsiyem var.
Siz sitenize ilçe ile alakalı bir kategori koyarsanız. Orada map görüntüsü, nüfusu, özellikleri vs ile ilgili bilgiler koyarsanız; o kategori sayfanız bence geçecek ve gerekli hiti de alacaktır. Bu kategoride haber olmasın ama.