SeoDaddy hocam iyi dediniz hoş dediniz dediklerinize katilmak istiyorum. Örnek vererek anlatayim.

Kadikoy kelimesini arayan biri cogunluk olarak belediyeyi mi ariyor? Veya bakirkoyu arayan biri bakirkoy hakkinda wikipedia dan bilgi mi ariyor? komedyatube arkadasin dedigine gelecegim. Uskudar haberleri aramasini yapan evet uskudar yerel gazetelerine ulasabilir. O zaman mantik olarak uskudara nasil gidilir yazdigimda veya uskudar hakkinda bilgi yazdigimda wikipedianin cikacagini varsayalim sadece uskudar kelimesiyle o zaman belediye ve wikipediayi gostermesi bu sitelerin anahtar kelime ile arama yapilarak girildigini mi gosterir? Mantik disi degil mi bu? Hani butun ilceler degil de arada bi istisnalar olsa ilk sirayi baska siteler almis olsa amenna bu dediginizi kabul ederim fakat istisnasiz her ilcenin belediye ve wiki sayfasi ayni trafigi alacagini soylemek abes kacar bence.

O zaman soyle birsey ornek vereyim besiktas kadikoy basaksehir. Bu ilceler futbol kulupleriyle ic ice gecmis trafik ve aranma hacmi bakimindan belediye ve wikipedia yi gecebilecek potansiyelde anahtar kelimeler fakat sonuc google acisindan degismiyor :)

Ek olarak belirtmeliyim ki ilce hakkinda wikipedia da olan bilgiler haber sitesinin bilgi sayfalarinda mevcut. Hatta ilcenin onde gelen isimleri hakkinda kim kimdir adinda biyografi bilgi deposu var hani belediye diyorsunuz ya belediyenin hizmetlerini brlli basliklarda tanitan ve belediye hakkinda onlarca bilgi niteliginde haber olmayan makaleler var.

Söylemeden geçemeyeceğim. Sitemiz 3-5 gun kapali kalsa dogal olarak siralamaya olumsuz yonde bir etkisi oluyor. Wikipedia kac gundur kapali turkiyeye erisimi?

Tamam evet sadece turkiyeye erisime kapali site tamamen kapali degil haklisiniz fakat bende zaten global arama sonuclarindan degil turkiye yerelinde ki arama sonuclarindan bahsediyorum. :)