WeyseL adlı üyeden alıntı

Kızmadım ustadım; öyle bir niyetim dahi olmadı. Fakat cidden merak ettim; bir insan almak istediği bir ürün hakkında bilgi sormak ile sizin o kurduğunuz facebook diyalogu arasında ki alakayı kavrayamadım. Sadece şunu soruyorum cevap verirseniz sevineceğim. Bir kaç arkadaş mağazaya gittiniz herhangi bir ürün alacaksınız. Reyonları geziyorsunuz bir ürün çarptı gözünüze. Alır sepete koyar mısınız; yanınızda ki arkadaşların fikirlerini de dinler misiniz?

İnternet denen olayın etkisiydi kendimce ama sizin için facebook alakasız bir cevap olarak kalsın hemşerim :) Artı olayı benleştirmeden veya senleştirmeden, kişiselleştirmeden devam edelim bence. Ve bu cevabı da sırf sorunuz havada kalmasın diye yazıyorum. Aksi durumda olayın kişiselleşmesi ile ilgili kendimle çelişmiş olurum. Magaza magaza gezip alışveriş yapmayı yada arkadaşlarımla alışverişe çıkmayı hiiç sevmem. İhtiyacım olan bir ürün varsa gider alır ve çıkarım. Kısaca tabir yerini buluyorsa pek gri tonum yoktur. Genelde ya siyahtır yada beyaz. Konunuzu daha fazla kesmek istemiyorum. Yanlış anlaşılma için özür diliyorum. Saygılar..