İnternet denen olayın etkisiydi kendimce ama sizin için facebook alakasız bir cevap olarak kalsın hemşerim :) Artı olayı benleştirmeden veya senleştirmeden, kişiselleştirmeden devam edelim bence. Ve bu cevabı da sırf sorunuz havada kalmasın diye yazıyorum. Aksi durumda olayın kişiselleşmesi ile ilgili kendimle çelişmiş olurum. Magaza magaza gezip alışveriş yapmayı yada arkadaşlarımla alışverişe çıkmayı hiiç sevmem. İhtiyacım olan bir ürün varsa gider alır ve çıkarım. Kısaca tabir yerini buluyorsa pek gri tonum yoktur. Genelde ya siyahtır yada beyaz. Konunuzu daha fazla kesmek istemiyorum. Yanlış anlaşılma için özür diliyorum. Saygılar..
Gri ton acayip gerçekten. Bölmüyorsunuz cevap vermek isteyen arkadaşlar zaten yazacaktır. Konu dışı'ndayız. Bilgi alışverişi yapıyoruz ki bölmekten ziyade yeni yeni fikirler duyuyor onları da sahipleniyoruz fena mı? Gri ton dediğiniz bir tonaj var ve siz o safta değilseniz gerçekten; değil benim buraya ayakkabı sormam sosyal dünyada yan yana mağazaya girip #Öztürk bu nasıl sence sorusunu yöneltsem de saçma gelecektir size yanılmıyorsam