Gri ton acayip gerçekten. Bölmüyorsunuz cevap vermek isteyen arkadaşlar zaten yazacaktır. Konu dışı'ndayız. Bilgi alışverişi yapıyoruz ki bölmekten ziyade yeni yeni fikirler duyuyor onları da sahipleniyoruz fena mı? Gri ton dediğiniz bir tonaj var ve siz o safta değilseniz gerçekten; değil benim buraya ayakkabı sormam sosyal dünyada yan yana mağazaya girip #Öztürk bu nasıl sence sorusunu yöneltsem de saçma gelecektir size yanılmıyorsam
Arkadaşım olayı kişisele dökmemek için elimden gelen çabayı göstermeye çalışıyorum ama sanırım bunu başaracak kelime dizisini hala yazamadım. Gri ton kelimeleri "Tabir yerindeyse" kelimeleri ile birlikte kullanılınca anlam kazanıyor o cümlede??? Kesmek ile kopyalamak aynı şeyi ifade etmez bilirsiniz bunu. Sosyal dünya dediğiniz yer neresi onu algılama yeteneğim malasef yok yetişemiyorum o döneme. İlk mesajda belirttiğim gibi çok geride kaldım sanırım. Ama inanın bu tür soruları gerçek dünyada dahi pek sormam. Başkalarının şu çok iyi kelimeleri ile kendi kendimi avutmak veya hakikaten berbat kelimelerinin oluşturacağı tezler veya antitezler arasında sentezi bulmaya çalışmak şahsıma pek mantıklı gelmiyor. İyi ile kötü arasındaki fark bende son bulacaksa bunu da ben bulurum. Kötüyse de benim kötümdür. Yanlışsa benim yanlışımdır. Alacağınız ayakkabı için şimdiden hayırlı olsun....