"Bilgi Kodu — Kaçırılmaması gereken içerikler" burası hoş gelmedi bana. Kaçırılmaması gereken:) Çok bencil ve sert bir ifade gibi durmuş. Sevebileceğiniz İçerikler ya da Sizin İçin Önerilerimiz, Altın Bilgiler Kutusu vsvs. farklı bir ifade yer alabilirdi. Bunun dışında çok hoş geldi gözüme. Başarılar dilerim. Pardon bir şey unutmuşum. we love google demeyin bence. Yani yalakalık gibi geliyor bana böyle yazan siteler. Gerek yok bence tabi siz bilirsiniz.

Bu konuyla ilgili, yani bir web sitesindeki ifadelerin önemiyle ilgili küçük bir dikkat çekmek istiyorum. Yaşadığım çok küçük bir olay.
Bizim Türk milletine has bir şey bu sert ve kabaca tabirler, ifadeler sanırım. Ya geçen bir mail geldi adam demiş ki "sizden haber alamıyorum. acaba yılın bu zamanı tatilde misiniz. umarım güvendesinizdir. kendinize iyi bakın" Bak bunu yazan kişi benimle daha önce küçücük bir ticareti olan yabancı bir firma. En son bir şey sormuştum o nedenle göndermiş bunu.

Bizde olsa ki daha bu gün yaşadım bu durumu bu forumda "hocam, kardeş, birader, beyefendi, arkadaşım vb. hitaplarından biriyle başlar, ve o kadar sordun görende bilmem kaç bin tl lik alışveriş yapacaksın sanar. biz senin özel çalışanın değiliz. bizde sorun yok. hizmetimiz mükemmel..." bilmem ne diye sallar da sallarlar artık.

Hitaplar ve ifadeler çok ama çok önemli. Bir web sitesinde görsel olarak yer alıyor fakar okuyanalr bunalrı birer kişi söylercesine düşünüyor. Bu yüzden ifadelere çok dikkat edilmeli.