Xmenroe adlı üyeden alıntı

amazon.de.fr.it.is.Avrupada Yogun ve rakipsiz satislar yapmakta.Zor bir sektore giriyorsunuz,Rakibiniz 350 Milyar dolar gibi Dev bir butce ve Ucretsiz kargo,drone ile teslimat indirimde indirim gibi bu piyasanin Adeta abisi
Yani iyice dusunmek gerek


Rakipsiz mi? ucretsiz kargo mu? dron mu? Bu saydiklarin ABD'de ve Ingiltere'de yapiyor diye biliyorum. Avrupa'da satis yaptigi dogru. Peki benim dropship anlastigim sirket nasil 2000 malzemeden 4 yil icinde 20bin'e yukseltip 2017'de eCommerce whosale awards nasil aldi? Amazona satarak mi? Siz bu faktorleri nereden incelediniz?

Bu mantikla yaklasacaksak direkt intahar edelim. Turkiye'de gittigidiyor, hepsiburada vs gibi dev butceli eticaretler var diye o zaman siz de birakin bu isleri :D Myspace var diye Facebook da bu ise girismeseydi. onedio var diye ofpof da acilmamaliydi, netflix var diye hulu olmamali.

Bu arada acacagim siteyi google shopping, ebay ve amazon'a kaydetip buralarda da satmayi dusunuyoruz --> umarim Amazon avrupa'da buyur.

(bu arada amazon 350 milyar degil, 50 milyar dolar butceli degil mi)
(Not, Ispanya ve Italya'da gps bile yol bulamazken dronlari buralarda devreye sokmasi 10 yil alir kaldi ki Avrupa'nin yuzeyi oyle ABD, ingiltere gibi duz degil. Dag tas cayir bayir ucur o dronu gorelim :D )