eMachine adlı üyeden alıntı

Rakipsiz mi? ucretsiz kargo mu? dron mu? Bu saydiklarin ABD'de ve Ingiltere'de yapiyor diye biliyorum. Avrupa'da satis yaptigi dogru. Peki benim dropship anlastigim sirket nasil 2000 malzemeden 4 yil icinde 20bin'e yukseltip 2017'de eCommerce whosale awards nasil aldi? Amazona satarak mi? Siz bu faktorleri nereden incelediniz?

Bu mantikla yaklasacaksak direkt intahar edelim. Turkiye'de gittigidiyor, hepsiburada vs gibi dev butceli eticaretler var diye o zaman siz de birakin bu isleri :D Myspace var diye Facebook da bu ise girismeseydi. onedio var diye ofpof da acilmamaliydi, netflix var diye hulu olmamali.

Bu arada acacagim siteyi google shopping, ebay ve amazon'a kaydetip buralarda da satmayi dusunuyoruz --> umarim Amazon avrupa'da buyur.

(bu arada amazon 350 milyar degil, 50 milyar dolar butceli degil mi)
(Not, Ispanya ve Italya'da gps bile yol bulamazken dronlari buralarda devreye sokmasi 10 yil alir kaldi ki Avrupa'nin yuzeyi oyle ABD, ingiltere gibi duz degil. Dag tas cayir bayir ucur o dronu gorelim :D )



Evet Amazon avrupada Yuzde 90 ucretsiz kargo Yapiyor.Hatta artik Turkiyeyede Ucretsiz yolluyor.Drone ile teslimat simdilik usa da var ama yakinda Eu dada Satis yapacak.Butcesi soyledigime yakin.Burda Soylemek istedigim Rakibin Gg,hepsiburada gibi orta olcek degil Adeta Tekel yani Intel karsisinda zor duran bir Amd var yani oyle dusun..
Ayrica amazonda musteri memnuniyeti cok yuksektir bunu karsilamaniz gerekir..Ornek vereyim Gecen yil 3000 tl ye Gtx 1080 ekran karti aldim 3 gun sonra ses yapti
Bu durumu amazona bildirdim Hemen yeni urun yola cikartmislar ve 1 gun sonra ups super express ile evimde idi Yani Gittigidiyordan bile daha hizli oldo Amazon Bu bir ilktir..Bir anda elimde 2 tane 3 er binlik ekran karti, vardi tabi amazona geri yolladim.Bu Benim Ratingim yuksek oldugu icin.Ben Hayatimda bu kadar Musteri memnunuiyeti olan firma gormedim.Turkiyedeki Tum eticareti ve avrupadakileri toplasan bir AMAZON etmez.