SametTEKE adlı üyeden alıntı

Hocam güzel olmuş da Blogger altyapısı ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Tasarım ve logo değişmeli diye düşünüyorum. Konu biraz dağıldı ama :)


BetAjans adlı üyeden alıntı

Kimse ilgilenmemiş çünkü yanlış yerdesin. Benim facebook hesabım onlarca şirketin sayfasında yetkili ve facebook kullanmaya mecburum ama toplamda 60 arkadaşım var. En son 2015 yılında paylaşım yapmışım. Tüm popüler sosyal medya ağlarının tarihini, işleyişini, geleceğe dair planlarını takip ederim ama benim değil Pelinsu'nun 5000 arkadaşı vardır. Pelinsu sosyal medyanın nasıl çalıştığını anlamaz ama nasıl kullanacağını bilir. Bir gün içerisinde 45 fotoğraf, 15 video atabilir. Ah bir de cool bir mekana gittiyse yansın likelar :)

Eğer yaptığın işte ciddiyse pazarını tanımakla başlamanı tavsiye ederim.


Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum, ama şurda atladığınız birşey var Blogger alt yapısı diye hiç birşey olmayacak değil, Dünya teknoloji devi google'nin kendi barındırma hizmeti kadar güvenilir olabiliceği başka bir şey görmüyorum, onlarda insanlara yardımcı olmak adına bir çok ücretsiz hizmet sağlıyorlar. Hit konusunda da hiç bi sorun çıkmıyor, barındırma konusunda da. Blogger olupta günlük 15 - 20 K tekil hiti olan siteler biliyorum.

Öncelikle, Röportaj konusuna da giriş sağladım.
1. Olarak Güzel Hosting Kabul etti soruları gönderdim sağolsunlar.
2. Olarak Türkiyede olan yeni girişim pratiXrm.com da kabul etti bilgi bekliyorum.

Amacım ayrıyetten, Türkiye'den çıkan girişimler ve/veya yeni girişimlere de yer verip, birazda olsa tanıtabilme fırsatımız olursa ne mutlu bize.