Arkadaşlar merhaba ;

linkteki gibi bir admin dashboard satın alacağım ve buna zamanla şirketimiz içinde gerekli olacak yazılımları yaptıracağım bir crm programı olacak.

Şuanda ilk aşamada ihtiyacım bunu alacağım ve sol menüden şuanlık sadece ürün seri numara takip bölümü yazılacak. Soldaki Seri Numara bölümüne girince sattığım ürünün etiketi üzerindeki seri numarayı bu alana gireceğim ve o ürünün kime satıldığını,ürünün bilgilerini falan gireceğim. Daha sonrasında seri numaradan ürünü arayabileceğim bir arama bölümü olacak. Ayrıca Tamir bölümü yazılacak ve tamire gelen ürünün seri numarasını yazınca sisteme bana ürünün sayfasını getirecek ben oraya yapılan işlemleri falan ilgili bölümlere girip çıktısını alacağım bu bilgiler sistemde kalacak. Daha sonra ürün bir kere daha tamire gelirse seri numarasından arayıp daha önce ürüne yapılan işlemleri görebileceğim. Yani bir nevi ürünün künyesi olacak.

Program zamanla bayi paneli vs birçok alan eklenecek ve işi alan arkadaşa verilecek o işler de.

İlk aşamada seri numara ve tamir bölümü için fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Sadece yazılımını yapacaksınız benim website linkim üzerinden kendi sunucumda olacak