Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumun üyesiyim. Yıllarca paylaşımlı yarı yönetilebilir Wordpress Hostinglerinde barındım. Artık VPS'e geçmenin zamanı geldi diyerek kendime bir VPS aldım. Bütün dosyalarımı VPS'e taşıdım veritabanımı sorunsuzca içe aktardım. Lets Encrypt'ten ssl sertifikamı kurdum. Ancak gelin görün ki şimdi ana sayfa sorunsuzca açılmasına rağmen yazılara tıkladığımda, admin paneli adresine girdiğimde not found hatası alıyorum. Hiçbir yer erişemiyorum yani .

htaccess düzenlemelerini denedim(doğru yere kurmama rağmen bu sefer de 500 internal server hatası aldım)

php limitini artırdım(bir işe yaramadı)

Çözümsüz bekliyorum yalvarırım bir el atın.

Ekleme: Eror Log'da karşıma şöyle bir şey çıktı:

equire('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/fox/single.php'), get_header, locate_template, load_template, require_once('/themes/fox/header.php'), wp_nav_menu, wp_get_nav_menu_object, get_term, WP_Term::get_instance tarafından oluşturulan SELECT t.*, tt.* FROM wp_jf9t6rtx5r_terms AS t INNER JOIN wp_jf9t6rtx5r_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE t.term_id = 2 sorgusu için WordPress veritabanı hatası Table 'maiotik_vps.wp_jf9t6rtx5r_terms' doesn't exist

Veritabanını da karıştırdım ama yapamadım.