Herşey tamamen ailemin Malta'nın İngilizce'den çok Türkçe'mi geliştirmeme yarayacağından ötürü zorla Kanada'ya 4 aylık ESL ingilizce dil okuluna göndermesiyle başladı.
Belki bir çoğunuz burayı okurken bu bölümle ne alaka diyebilirsiniz fakat Kanada'ya geldikten sonra hayatımı burada devam ettirmeye karar verdim. Sonrasında ise geleceğin web ve mobil uygulamalarda olduğu gerçeğini göz önüne alarak teker teker okulları araştırdım.
Araştırmalarım sonucu bir okulda 2 yıllık Web and Mobile App Development eğitimi almaya karar verdim. Bir yandan çalışırken bir yandan programın bana sunacağı fırsatları beklemeye karar verdim. İlk yılın sonunda almış olduğum eğitim ile okulun websitesini yaptım ve okul performansımdan memnun kalarak 2. yılda yapacağımız staj dönemi için IT departmanında işe aldı.
Benden sonra gelen öğrencilerde aynı şekilde Kanada'nın IT alanında kendilerine sunacakları fırsatları dört gözle bekliyorlar. İsterseniz aşağıda ki link ten okulu ve program detaylarını inceleyebilirsiniz.
http://ciccc.ca/
Sizlerinde bir gün hayallerinize ulaşmanız dileğiyle