Merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim üzere şuan için Alexa TR sıralamasında 7k sıralamada olan ve her içeriği özgün olan hitli, kaliteli oyun haberleri sitesinden tanıtım yazısı alıyorum. Yayınlamış olduğum yazılar genellikle ilk sayfada yer almaktadır ve sitemin anahtar kelimeleri google'da ilk 4 sırada yer almaktadır. Son olarak ise sitenin Alexa sıralaması her gün artmaktadır. Sitenin adresi için ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.

Genel kurallardan bahsedecek olursam:

- Sadece tanıtım yazısını alıyorum, yazı site aittir.
- Yazdığınız içerik faydalı konular kategorisinde yayınlanacak ve sitenin ziyaretçilerini rahatsız etmemek adına anasayfada gözükmeyecektir. Sonuçta Alexa sıralaması belli sitelerden tanıtım yazısı almak hit değil değil genellikle seo açısından yapılır. O yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zira siteye günde fazla içerik girildiğinden yazı anasayfada yayınlansa da orada pek gözükmezdi.
- Yazacağınız tanıtım yazınızın özgün olmasına dikkat ederseniz sevinirim. Başka bir sitede mevcut olan tanıtım yazısını sitede yayınlamaktan yana değilim.
- Sohbet, bahis, adult, zayıflama hapları vb. içeriklerden tanıtım yazısı alınmayacaktır.
- En az 300 kelimelik bir tanıtım yazısı yollamanınızı öneririm ki yazının size gerçekten bir faydası olsun.
- Tanıtım yazısının fiyatı 50 TL'dir. Yazıyı benim yazmamı isterseniz 60 TL.
- Yazılar sitede en az 6 ay kalacaktır.
- Son olarak yukarıda da dediğim üzere yazılar faydalı konular kategorisinde yayınlanıyor ve anasayfada gözükmüyor. Yazılar anasayfada gösterilmeyecektir. +5 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Son Edit Sebebi: Yazı 24 Ekim 2018 tarihinde güncellenmiştir, güncellenme sebebi tanıtım yazısının fiyatının artması ve footer link satışının durdurulması.