Tek kişinin başıyla bilgi sitesi olmaz, tek bir kişinin sınırları ve bilgi sahibi olduğu konular bellidir.
Çeviri ile bir yere kadar, sadece yabancı dil geliştirme bahanesiyle devam edilebilir, sonra zaten ipin ucu kaçıyor, ileri seviyede ingilizcem olmasına rağmen okumaktan keyif alırken, oturup yazmaya iki satır da olsa üşeniyorum; zaafım var belki bu konuda bilemiyorum.

Ancak niş olayına destek veriyorum fikir doğru, kendinize özerk bir konu bulup spesifik bir ilgi alanınız konusunda yazın, hem kendiniz geliştirin, hem de kısa kısa notlar arşivleyin, kişisel blog mantığıyla hareket edin, insanlar sizi bulsun ve bilgi paylaşımı gerçekleşsin, bu tadından yenmez bir durum.

Eğer çok istekliyseniz garipbilgi.com sitesini komple devredeyim teklifinize istinaden, görselleri hazır, sayfası hazır, makale ve içeriği hazır; 400 civarı günlük organik hiti var,sosyal medya sıfır, paylaşım yok çünkü.

Teklifim sadece size özel değil, bu konuda insanların vaktini harcamak istediğinde hazır atılmış adımdan yürümelerini sağlamak için, ilgilenen olursa pm alabilirim.