-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Psikiyatriye gittiğinizde 13 yaşındaymışsınız. Zamanında gitmiştim faydası olmadı demeciniz üzerinden 7 yıl geçmiş. Arkadaşların tavsiyesine uyarak bir psikologa gitmenizde fayda var çünkü probleminiz öyle kulaklıkla vesaire geçecek bir şey değil...
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gittim gördüm menzili Allah affetsin beni :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam iş güvenliği kulaklığını boşverin ciddi azaltır gerçi ama sıfıra indirmez. Normal kulaklık (müzik dinlemek için olan), youtube üzerinden denize vuran dalgalar eşliğinde klasik müzikler var, uyku müziği diye aratın çıkar. Bunlardan dinleyin lakin sesi orta seviyenin biraz daha altına indirin. Şöyle tarif edeyim, dış sesi duyabileceğiniz seviyede olsun ki olası bir kaza durumunda çevreden gelecek sesleri duyabilin, bu işlemdeki kulaklığın amacı ön planda dinlendirici bir müzik olması ve arkadan gelen sesleri baskılayarak onlardan duyacağınız rahatsızlığı azaltması. Günde 2 saat yolum var işe gidiş ve geliş toplam. Serviste uyku sorunu çekenler varsa aramızda kesin çözüm oluyor. Müzik sözsüz olduğu için (klasik) ve sesi çok açmadığınız için yormuyor, çevreden gelen gereksiz sesleri de baskılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tesbih çek ben öyle yapıyorum tüm stressimi atıyorum dikkatımı tesbihe veriyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
FikirdenSanata hocam sorunun üstüne giderek çözebilirsiniz sizde psikolojik bir sorun gelişmiş ve çözülmediği zaman daha farklı hastalıklara alt yapı hazırlayabilir.
http://www.icodunyasi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bunlardan denedim yurtta ama horlama sesini dahi azaltmadı :) kulaklarımın dibine kadar soktum :D