-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
6 senelik bir ilişkinin bitmesinin ardından 1 saat sonrası.
Heveslerim, mutluluk, sevgi, umut ve bir de hiç olmamış, olmayacak çocuğum Eylül'üm. Başımdaki ağrı diğer günlerdekine hiç benzemiyor şimdi. Yitip giden hayallerimin katilinin bir başkasına aşık oluşunun sesi hâlâ kulaklarımda. Nefesim öyle sessiz ki yalnızlık esir almış saklamış karanlığa. Baktım penceremden, rüzgar bile esmiyor, ağaç yaprakları titremiyor artık. Nasıl hissetmeliyim, ne hissetmeliyim bilmiyorum. Kalbimde bir şey var. Anlatmaya çalıştığım bu şey yitip giden yılların gördüğü sevgi, mutluluk, bakışmalar ... Hatırladıkça yanağımdan sıcak gözyaşlarım dökülüyor. Askerden geldiğim iznimde, evimin bir köşesinde, yaşım 23. Çocukluğum, an itibariyle son bulan gençliğimi verdiğim sevdiğimin gözleri kapalı uyumaya çalışıyor. Düşüncelerinden çıkardığı ben, hissizleştirmiş onu.
Evlilik hayallerinin nasıl da birini yok edebileceğini anlıyorum giderek. Tuttuğum nöbetler zor gelecek artık bana. Evimden uzakta, ondan uzakta geçirdiğim günlere yenisini eklerken o benim güçsüz olduğumu düşünecek.
Benim onu merak etmem onun gözünde onunla olabilmem için yapılan bir eylemmiş sadece. Bütün yaptıklarım onu sevdiğimden değil sadece onun yanımda kalmasını sağlamak içinmiş öyle söyledi.
Oysa ona sarıldığımda ben dünyanın durduğunu fark ederdim.
Nereye nasıl gideceğimi bilmiyorum. Beynim uyuşuyor
3 kişi bu mesajı beğendi.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam aşk acısına verilen tavsiyeler boştur. Herkes şunu yap bunu yap, kafanı dağıt, yeni insanlar yeni ilişkiler kur, haline şükret vs der hepsi boş bilirim. Çekeceksin uzun bir süre yapacak bir şey yok. Bu süreçte güçlü kalmaya çalış yeter. Bir gün bitiyor acısı ama o bir gün ne zaman gelir bilinmez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aşk acısı kimine şarap kimine wasabi sos, asabi boss, ben gider adios amigos...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Böyle durumlar da dost tavsiyesi her zaman göstermelik olur. En iyi tedavi kişinin kendisindedir. İlk mesaj da arkadaşın dediği gibi güçlü olmaya çalışın ve acinizi içiniz de yaşayın. Zamanı geldiğin de doktugunuz gozyaslarinin ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksınız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ne kadar güçlü olmaya çalışsanız da, başaramayacaksınız...
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
... ve hiç bitmeyecek gibi devam eder. Ta ki o ayrılık gelene dek. Artık lezzet verdiği sandığı ilişkisi merhametsiz bir azaba bırakmıştır yerini. Peki böyle süren ilişkilerde evlilik gerçekleşmiyor mu? Evet, fakat evlenmeden önce aldığı lezzet artık sıradanlaşıyor ve kendisini ayrılığa bırakıyor. Bediüzzaman Said Nursi bu konuda: Gayr-ı meşru bir muhabbetin neticesi, merhametsiz azab çekmektir. (1) kaidesiyle, insanın fıtratındaki ALLAH’ın zât ve sıfat ve esmasına sarf edilecek muhabbet ve marifet yeteneğini ve şükür ve ibadet cihazatını, nefse ve dünyaya meşru olmayan bir şekilde sarf edildiğinde cezasının çekildiğini belirtmiştir.
(1) Risale-i Nur Külliyatı | Sözler | 32. Söz
Vesselam; Yaratılanı severim yaratandan ötürü. Baki Olan yalnızca Allah'tır ve baki olmayana karşı sarf edilen (muhabbet sevgi) zevale (yok olmaya) mahkumdur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**