mevotr adlı üyeden alıntı

.htacces içindeki rewrite tarzında kodlar olucak ana sayfa açılıp iç sayfalar açılmıyorsa kesinlikle bu kodlarn olmayışından veya yanlış yazılışından olur. Vps ye wpyi taşıdığında htaccesi sildnmi


Merhabalar hocam, ben silmediğim halde .htaccess görünmüyordu. Ancak sorun çözüldü. .htacces ile ilgili değilmiş. Çok ilginç bir şekilde Godaddy'nin phpmyadmin'inden aldığım yedeğin bazı tabloları kayıp. Godaddy'de harika çalışan veritabanı ne hikmetse veritabanını dışa aktarmaya kalkınca bir takım bozulmalara uğruyor. Defalarca denedim.

Türkiye'deki müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermediği için gittim direk Amerika'yı aradım. Güç bela derdimi anlattım. Ben indirince tabloların bazı parçaları kayboluyor dedim. Bana direk sunucu üzerinden bir yedek gönderir misiniz dedim. Böyle bir şeye yetkilerinin olmadığını söylediler. Tek yolun benim gidip phpmyadmin'den yedek almam olduğunu söylediler. Bende alıyorum ama eksik geliyor dedim lakin yapabilecekleri bir şey olmadığını belirttiler.

En son taşındığım firma veritabanı verilerini manuel olarak çekti ve site sonunda aktif hale geldi. Yaşadığım bu süreci anlatan uzun bir yazı yazacağım hocam. Şirket isimleride vererek. Takipte kalır o başlığa da gelirseniz çok mutlu olurum. Değerli yorumun için de çok teşekkür ederim.