daniel1336 adlı üyeden alıntı

Hocam domain piyasasında kesin olarak fiyatı şudur demek çok zor, alıcıya göre fiyat xxx ila x.xxx arası olabilir.

Avantaj:
2007-2010 yılları arasında faal olarak kullanılmış. Uygarlık savaşı adından bir tarayıcı oyununa paravan site olarak kurulmuş ama olsun içerik girilmiş olması güzel. O tarihten sonra ara ara index görülüyor domain full kapalı kalmamış. Artı puanı gayet güzel domain yaşı bakımından.

"Savaş Oyunları" kelime olarak aylık aranma hacmi tek başına 60.500. Bu kelimeden aslan payını alan siteleri incelediğimizde domainlerinde anahtar kelime geçmiyor (oyunskor, oyunkolu vs, tek istisna savas.oyunu*com*tr)

Dezavantaj:
Jenerik değil. Savasoyunun, savasoyumlarım vs. gibi türetilebilecek bir sürü alternatifin olduğu sıradan bir adres. Hatta savasoyunlarim.com olsa aylık 165k aranma hacmi ile daha değerli bir keyword olabilirdi bu alanda.

Sizin domainin .net uzantısı boş ve .org uzantısı ile aynı alanda iş yapan bir site mevcut.

Sonuç:
Benim tahminim yaşı olmasa aranma hacmi keyword olmasından dolayı 50-150 derdim, yaşından dolayı 250-500 TL arası değeri olduğunu düşünüyorum. Kişisel fikrimdir en başta dediğim gibi domain piyasasında kimse şu domainin fiyatı kesin olarak budur diyemez tamamen proje ve alıcıya göre değişebilir.

Hocam ayrica tskler usenmemis arastirmisiniz saolun