ferzileyto adlı üyeden alıntı

-Benim mesajıma kadar onlarca saadet zinciri çiftlik ot fok bir sürü şey yazılmış. Onlara değil 1000 Tl, 1 TL dahi verme.
- Blog aç seo yap vb bunlar 1000 TL ile olacak işler değil ve kısa zamanda olacak işler değil.
- Altın yatırımı mantıklı ancak yanına 2 sıfır daha atarsan miktarın o zaman mantıklı.

Al benden sana bir tavsiye, ben son 2 ayda fazla ilgilenmemiş olmama rağmen 3-4 satış yaptım ve 500 lira civarı kazanç bıraktı. Letgo'ya gir, kendi civarında satılan, piyasasına göre uygun fiyatlı ve temiz bisikletler bul. Ölümüne pazarlık yap. Bisikletleri al, 10-15 liraya lamba takımı, 10 liraya zincir, korna süs birşeyler ekstradan tak. Frenlerini ayarla, zincirleri yağla, bisikletleri güzelce temizle. Sonrasında ortalama %60-100 arası kar marjı ile satabiliyorsun, ki havalar artık son yağmurlu zamanlarını yaşıyor, önümüz yaz, okulların kapanmasına 15 gün var, cayır cayır satarsın


Aynısını bende yapmıştım. 40 TL ye bisiklet aldım. Zincir lastik bozuktu kendim alıp tamir ettim. 150 TL ye sattım temiz para.
Konu sahibi ise bu tür yatırımlara güvenme en basitinden bende bundan 4 yıl öncesinde o tarz sitelerde 100 $ birikti ve hesabıma çekmek istedim site benim şifremi değiştirdi. Üstelik ödeme kanıtlı tabikide sonradan baktım ki hepsi yalanmış. Biraz daha para birikin bazı firmalar bayi veriyor onları alın meşale çiğ köfteci, kahve dünyası, baba döner( turkiyede en çok giden ). Yaz googleye bayilik veren diye her sey cikiyor.Yanı kısacası helal para olsun. Yok kardeşim haram yoldan daha kisa diyorsan peki sen hic soru gelsin Cocgun var mı bilmem ama sen hiç çocukların kursagindan haram ekmek gecişi misini ? Damardan bir soru oldu ama oyle. Yüce rabbim herkesin bereketini veriyor yeter ki sen çalış.