-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Operatorü
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi hosting firmasında barınıyorsunuz hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
warez tema ya da eklenti mi kullanıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Kullanmakta olduğunuz ftp programı'nı tüm regedit kayıtları da dahil kaldırıp yeniden kurmayı deneyin hocam.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Öğreniyor...
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce Cute Ftp programında sıkıntı yaşamıştım bende. Sürekli virüs uyarısı veriyordu site temada farklı kodlar görüyordum. Filezilla kullandıktan sonra sıkıntım kalmadı. Sorun birçok şeyden olabilir tek tek denemek lazım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam Hamza Şamlıoğlu nun bir makalesini okumuştum orada wp-config dosyasını farklı isimle backup aldıysanız hackleyebiliyorlar. istersen pm olarak makaleyi atabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Entrepreneur / W. Dev.
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hacklenmeyen sitelerden farklı olarak bahsi geçen sitede hangi değişiklikleri yaptığınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı bir durum yoksa, sunucu kaynaklı olabilir. Server root yediyse, bahsettiğiniz site hedef olarak görüldüğünden diğer sitelere dokunulmamış olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abi mail yazarken işim çıktı taslakda bekliyor :D
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Warez ama dedigim gibi tema orjinali cok eski neredeyse tum kodlari degistirdim performansda arttirmak icin. Tum dosyalara baktim editledim. Herhangi bir backdoor goremedim..
Birşeyler yerine oturmaya basladi galiba hocam asagida anlatiym.
HerAlanda adlı üyeden alıntı
Daha önce Cute Ftp programında sıkıntı yaşamıştım bende. Sürekli virüs uyarısı veriyordu site temada farklı kodlar görüyordum. Filezilla kullandıktan sonra sıkıntım kalmadı. Sorun birçok şeyden olabilir tek tek denemek lazım..
Hocam Normalde CyberDuck ftp ve filezella kullanıyorum. Cute Ftp portable vardı bende 2-3 yil once toplu arsivle indirdim hiç kullanmadim bir ara acil isim oldu internet kafeye gidip(guvenilir bilgisayarlara ben format attim kurdum) usb den cute ftp yi kullandim. Simdi Düşündüm birazda o zamandan beri bu olaylar oluyor. Ama o zamandan beri şifreleri onlarca kez degistirdim.
society adlı üyeden alıntı
hocam Hamza Şamlıoğlu nun bir makalesini okumuştum orada wp-config dosyasını farklı isimle backup aldıysanız hackleyebiliyorlar. istersen pm olarak makaleyi atabilirim.
Yok hocam tum yedekler bilgisayarımda.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı sorun bana da oluyor :D user tablosuna kullanıcı ekleyerek anasayfayı değiştiriyorlar. Sürekli girip user tablosundaki kullanıcı adını silip tekrar kendi kullanıcı adımı ekliyorum. :D Sitenin tüm hiti arada uğrayan bu hackerlar.
Edit= Bunu buraya yazar yazmaz biri yine hack attı bak. Forumdan mı geliyor napıyor anlayamadım
1 kişi bu mesajı beğendi.