murattat Evet affiliate ortaklığı yapmış Kızılay ile. Maşallah zeka paçalardan akıyor. Sen de Kızılay'a nasıl yardımcı olabilirim, nasıl bağış toplamalarını sağlarım diye çalış, SMS kampanyalarında senin de adını kullansınlar oruçlu kardeşim.
Güzel kardeşim benim yaptığım yardımı ya da yapmadığım yardımları nereden biliyorsun be mümin kardeşim . Bir yardım kampanyası düzenlenecekse neden kendi adını koyuyor bana bunu izah etmen yeterli olur. Yani adı üstünde yardım ,yapılan olaya hatalı demiyorum ancak burada KENDİ İSMİNİ Kullanması neler doğuracaktır bunu merak ediyorum.Artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki deniz feneri olayı da bunların en büyük örneklerinden bir tanesi . Her şey olabiliyor bu ülkede bu yüzden böyle küçük noktalar görünce kafada soru işareti oluyor. Soru sormaktan korkma tamam mı canım kardeşim , arada merak et . Ben direk eleştirisel olarak yaklaşmadım yalnızca kafamda ki soru işaretini buraya döktüm doğru bilgisi olan varsa izah etsin diye.
Ama ALLAH'a şükürler ki senin gibi büyük bilgili dostlarımız var bu platformda derhal bilgisini paylaştılar.